LYCKAD MIDDAG

nu har vi ätit och de är dags för Hair&Makeup tjohoo! Inte riktigt bestämt vad jag ska ha på mig men de löser sig. Riktigt taggad och de är super mys med vin och levande ljus innan utgång. Sen är de SLÄCK ALLA LJUS så vi laddar med massor av värmeljus hihi.

ÄNTLIGEN LÖRDAG

wiie de är lördag! Jag har redan vait på gymmet och städat lägenheten hihi. Mkt duktigt. Funderar på att sova lite innan planerna för kvällen sätts igång. Ledsen att jag inte uppdaterat på länge men fick llite av ett ryck eftersom datorn inte samarbetar med mig grrrr.

Malin kmr hit efter jobbet och vi ska äta middag och dricka vin. Längtar! Sen är de utgång,lär ju möta upp en del människor lite senare...

Träningen går bra och har varit riktigt duktig. Men igår skulle jag gått på box fast kände att min kropp inte riktigt hunnit återhämta sig så vilade. Körde ju satscorepuls idag och mina lår var gaalet möra haha. Borde vila imorron oxå men VILL verkligen gå på boxen. Så måndag får bli9 vilo-dag ist. Sen är de ett tilldelmål nästa vecka, jag vill öka tempot på bandet ytterligare. Ökar lite men ofta. Klarade den här veckans del mål så känns som jag kan fortsätta på nästa nivå. Pao har oxå varit riiktigt duktig faktist, så stolt!


                                                

             Påväg till träningen!  Lagom trött.....



                                                  

         Mina fiina fiiina trikåer! haha men sköna är dom.

HARD WORK OCH POWERNAP

Nu har jag fått mina naglar fixade! Jätte jätte finaaa, tack Paoo. Men innan naglarna körde vi ett hårt morgon pass och jag är helt färdig. Medans Pauline gjorde naglar så halvsov jag lite haha. Sedan fortsatte jag att sova när Pao gjorde sig irodning för jobbet, en riktig powernap hihi.


 ( Eftersom de här MUPPP internet inte är på min sida kmr bilder lite senare )

Vi körde rodd på gymmet och nu har jag jätte fina blåsor som är mindre skönt. Gjorde ont när jag skulle tvätta håret och tvåla in mig tom haha.

Fikar iaf med Malin nuuu och dricker kaffe <3 Sen är det ett pass till ikväll som börjar 19.00, ingen aning om hur jag ska orka dock. Danspasset kan möjligen få lida för de.....


GODMORGON

Wiie solen skiner och de är dax för träning! Kickstarta dagen lr nått. Fick en ny fiin tränings väska på sats igår hihi lr snarare tiiiggdde mig till den. Men den ska jag använda idag! Nu måste jag bara ringa Pao så hon kmr upp.

                                             

KRIG MED INTERNET

Nätet krånglade imorse, lr rättare sagt VÄGRADE att fungera så har inte kunnat blogga på heeela dagen :( blää hatar telenor ibland! och JA hata ääär ett starkt ord.

Har iaf varit med mamma hela dagen. Hade möte på sös imorse och de va super skönt! Känner mig så ventilerad efteråt. Sen mötte jag upp med mamma och vi åt lunch. Supermys! Sen följde hon med mig på en massa ärenden som jag bara dragigt ut på haha. men blev en väldigt effektiv dag. Vi fikade på chokladfanriken sen, love it! Och efter det gick och träffade Pandan! Wiie körde så håårt med henne idag. Fast va ganska snäll, lr hur Baby ? Vi planerar dubbel pass imorron, först tidigt på morgonen och senare på kvällen med en " PT" hihi.

Fick även reda på att världen är sjukt liten....känns lite jobbigt, vill ju bilda min egna uppfattning om personen i fråga men de blir svårt när man får höra saker från andra......

Imorron blir de mer uppdatering och bilder! Ciao bello

VIN OCH TJEJSNACK

Lyckats ta mig till lägenheten idag. Känns skönt, fick med mig mat oxå från mammi hihi så söt! Amanda min sambos kompis från skåne är här! Mys, så de kom hem med några lite vin och skulle vara osocialt att tacka nej till ett glas ( lr två ) men till mitt försvar så hade jag enheelt nykter helg och rödvin är fullt med antioxidanter såde såå. MEn bytte jag till vitt té medans de fortsätter  att korka upp en vit flaska ist. Alla vet att de absolut bästa och roligaste tjejsnackens föds med lite mysfaktor som vin.

Wiie på onsdag är de dags för fina naglar! Vill ha french den här gången, längtar. Mina naglar växer helt galet fort, jätte jobbigt :/ Så de ska bli skönt och förnya dom lite.

Är super trött iaf...tar på krafterna att kurera sig...


                                                 


                                        Amanda! Skåning #2


                                                


TILLSKOTT

wiie har köpt lite vitaminer nu som ska vara bra när man tränar mkt. Känner mig fortfarande inte frisk :( de suger stenhårt.... Men sitter med en kopp kaffe och de är väl lite tröst. Och BTW mjölken är svart nu, så sjukt coolt. Tycker dom borde ha kvar den designen.


                                                  


                                                  

 Skulle jag stannat hemma i lördags kanske man hade kunnat varit frisk men neeeeejdå!

BLONDIE

                                           

                          Väntar på mat, ingen glad sofie


                                         

             Bääääbis kamäälen jag blev kär i!

VILL TILLBAKA

Titta igenom lite gamla bilder, och en attack av lust att åka utomland. Sola, bada äta ute och roliga drinkar vid poolen! Wiie take me there plz. Helst med en sötnos...


                                                 



                                                   



 Inte så super het men sjukt brun!  Turkiet Alanya me Likieee


DIRTY SEXY MONEY

Älskar den här serien! Och när man är sjuk plus bosatt under täcket för tillfället finns de inte så mkt som slår en bra serie som den här. Sex pengar och massa intriger! Sen nååste jag vara sådär töntigt tjegig och kommentera Karen och Nick som ÄNTLIGEN hookar och får till de! Karen är kanske den största bitchen nånsin men jag har alltid tkt om henne av nån konstig anledning ist för att hålla tummarna för "pryd" Lisa som kanske är den tråkigaste tjej EVER. Dessutom har jag sjuukt svårt för tjejer i kort hår. Borde vara förbjudet.

Hade såå gärna velat vara på Boxen som börjar om fem min :( Grinar snart för jag är så rastlös. jag vill vill vill träna! Har dessutom grym träningsverk på en massa nya roliga ställen hihi.  Sen är ju PTn absolut Inte  en lockande anledning atill min extrema tränings lust...

För övrigt känns de som huvudet väger minst ett exrta kilo...gaah vilken pounding söndag.

SJUK FORTFARANDE

Åhh jag hatar de här! Hatar att vara sjuk och inte få träna, MEN idag har jag inte alls lika ont i halsen så by tomorrow tänker jag vara frisk. Positivt tänkande. Regeln är ju en hel frisk dag innan man får börja träna igen. Brukar alltid annars vara ett sånt smartass att jag börjar träna för tidigt och de slutar med att man är dunderförkyld ( ibland feber)  två veckor till. Så gör ett försök att vara smart den här gången... Te och sängen blir mina bästa kompisar idag.

Igår var roligare än jag hade förväntat mig. Två riktigt sköna killar asom malin känner hängde med oss näästan hela kvällen. Tiden därimellan var galen. Att vara helt nykter med en massa killar som INTE är de, va ganska intressant. Här är en konevrastion ( raggnings försök ) :

Killen : Har du tagigt min öl ?

Jag: Nej, jag dricker inte ikväll

killen: Men va synd, du som är så söt

Jag: eeeeehehehe jaha tack?

Killen: anej men asså jag mena bara blablablabl trodde du drack och tänkte balbla...

jag: Det är lungt, sett värre

killen: är de sant?? tycker du verkligen de???

Jag: mmm de är sant ( No bigg deal tänker jag )

sedan uppstår en lite jobbig situation där han lutar sig frammåt och försöker kyssa mig men jag backar fortare än fort och han går däififrån med svansen mellan benen hiihi.


                                           


                                            


                                            

EN BILD SÄGER MER ÄN 1000 ORD

                                                 




                                                

TRÄNING DEL 2

En stor del av träningen är ju mat. Jag försöker äta var 3:de timme. Glömmer annars lätt bort de. Även fast jag inte tränar idag så blir maten nästan ännu viktigare. Mycket protein och lite kolhydrater. Idag blev det :

1 kyckling filé

M. sallad :

Gurka

tomat

morötter

och kryddad keso på sidan.

Sen eftersom jag äter så lite fisk blir de mycket nötter och avokado som även är bra för håret och naglar. wiie!
Har faktist börjat dra ner på alkohooolen rätt mkt oxå. Känns inte värt. Kan dansa och ha kul ändå, trodde inte de men de går om man vill.

Igår fick jag faktist ett tips från en kompis, är lite skeptisk men ska kör på de iaf hihi.  But i won't teeelllll.

Det blir iaf sommarfest ikväll, funderar på min student klänning lr min corall.............? 


                                        


             Wiiie ego bild! Känne mig ganska otaggad och trött idag....Halvt sjuk


                                            

   Smalmat haha lr vad man säger, viktigt med proteiner! Och fibrer så man håller sig mätt.








TRÖTT OCH SEG

de är lördag men jag käånner mig som måndag, EFTER helgen liksom. Halsen gör fortfarande ont:( bläää- Malin prata om nån "sommarfest" ikväll...spännande och se vad de är om jag inte hinner däcka innan haha. Har redan hunnit sovit lite midda... skönt!

Lyssnar på akon " youre soo beautifuuuullll! soo damn beautifuuuuulll!! I wanna get with you ! lalalala..... tänk om man kunde få en kille åh sjunga den för en..lr rappa åtminstonde ;)

TRÄNINGSVERK

Wiie nu har jag ont! Ont ont men sköönt skönt. Boxen igår va mycket roligare än jag tänkt mig. Blev glatt överraskad och nu måste jag bara gå på ett pass till och imponera lite mer på PT:n, skulle vilja köra med honom lite oxå. Jag fick va med en tjej igår och hon va super trevligt men kände att jag skulle vilja köra mot nån som är lite starkare så man kan ta ut sig totallt. Sen kompletterade jag med rygg och mage.

Hade super ont i halsen när ajg vakna idag, och en vkande en gång inatt för de gjorde så ont. Så idag har jag en vilodag från gymmet. Sern hur de känns imorron, vill gå på box.

Är hemma nu och de är galet skönt faktist. Man slappnar av på en helt annan nivå när man är ute på "landet" , lite mer mmmmmm i livet. Slappdag hihi.

SHOPPING OCH FIKA

Idag har jag varit på sös som sagt, väldigt skönt. Så ringde dom tillbaka lite senare på dagen och kom med ganska bra råd, känns kul att dom.

Det flesta kanske märkt att jag ökat mina tränings timmar senaste tiden. Jag har ett mål, och de är Beach 09 "redo". Alltså några kilon som ska bort och sen vill jag få starkare rygg  och mage och ben såklart. Hittils har jag verkligen märkt en stoor skillnad på min rygg när jag nu tar 5kg 3*12 reps och bara för ett tag sen knaapppt orkade 2*12 reps 5kg och den tredje utan vikt. Ska lägga på en 2, 25 lr  vad de är imorron utöver de 5kg för provade med de förra gången jag körde rygg och tror de går att köra alla tre reps lr så kör jag dom två första + 2,25 och den sista bara 5:an. Wiie de går frammåt. Har även märkt stor skillnad på magen, helt annan form och mkt plattare. Men målet är att man ska ana rutor men inte för mkt, okvinnligt. Springer även mycket nu och de är mest ur mental synpunkt så inte satt uppnått riktigt mål men borde göra de så jag kan pressa lite. Springer 30 min nu så kan börja lägga 5 min en gång i veckan och öka tempot med några snepp. Men del målet den här veckan är nog att öka tempot och backen på 30 min. Kör med backe för mer tyngd på ben och rumpa. Annars är de för lätt.

Imorron är de box som gäller. Livrädd haha. Söt kille som leder det iaf...men jag har inte lyckats få med mig nån som vågar köra så fårse vem jag får leka med imorron. Vill inte tänka på hur död jag kmr vara sen....

                                              

Mina fiinaa fiinnaa tracking byxor som jag förhoppningsvis kmr kunna när jag springer spåret hemma på landet, när de blivit lite varmare. För kallt för min astma nu. Sen köpte jag två nya sjalar, en rosa som blir fin till i sommar och en lite beige/grå som är lite allround.

                                           

Imorron åker dom på!


INTE ALLTID OK

Vet inte vad som hände igår riktigt, trodde att allt de där var över men sen bara sköljde allt över mig igen. Var helt skakig och orkeslös på gymmet..Kom in i nån sorts andra andning på dansen men inte helt OK. Ringde sös avk igår och bokade tid till idag, känns lite bättre men Marie som jag brukar träffa är på semester hela mars. Fick en ny tid i nästa vecka så skule hon kolla upp vissa saker.

Ikväll är de fika med Malin och hugo och kanske andreas. Skönt att få tankarna på annat håll. Sen innan de ska jag möta upp Pao och kanske ta nån mysig kopp té med henne nånstans. Har en vilodag från gymmet så min kropp kan återhämta sig lite efter veckans chock schema.

....

Orkar inte blogga idag...

WHEN I GROW UP

Det är så kul när man kmr hem och allt är som de alltid varit. I pappas ögon kommer jag nog alltid vara 12 och så är de bara. Så gullig min pappi.

SAKNAR

Är ju hemma nnu och hittade lite bilder från i sommras, saknar! Det va så kul men man kommer ju bara ihåg allt de bra i efterhand. Sen är de helt galet väder! Solen lyser, klarblå himmel. Och ikväll är de dans wiie. Pratade med en kill kompis igår kväll ganska länge, ååh va en del människor får en på bra humör. Vissa verkar bara veta exakt vad dom ska säga.



                                            

Såhär såg de ut utanför mitt fönster när jag vaknade hihi

                                          

Från i sommras när jag var inne en snabbis och körde glass till kvällen

                                        

Veckans dessert i bakfickan, haha ganska illa

FRÄSH PÅ GYMMET

Wiie de blev ett stört skönt konditons pass på 1 1/2 halvtimme! Först löpning på 30 min och sen satscorePULS, och pulsen var maxad. Underbart! Men man känner sig lagom het efter haha. Röd, blöt och heelt död. Men de är niiice...det där med dubbelpass är grymt, varför har jag inte tänkt på de tidigare :/ Märkte att jag kan köra lite hårdare ändå innan core passet. Åååh sen när jag var påväg ut ser jag att de är lite av en PT samling vid receptionen och en kille sticker fram en gul lapp framför mig och säger att " de är du värd efter idag". Åh de va en gratis banan! haha blev helt överlycklig! Precis de jag tänkte på att jag ville ha......Sötnosar de finns.



                                        

 Jag passar på att sola lite wiie när den så lägligt tittar fram hihi

                                     

Rött är sött.....lr??? Kankse inte när man ser ut som ett rödljus !? jäkla lyckstolpe....hmmm får massa konstiga blickar :/  


                                       

Jaaahapp... DÄR rök mitt ragg på gymmet! hur lyckas jag? känns braa....

SOM EN TURIST

Så skönt att solen kom fram idag tillslut. Hade inte väntat mig att träffa Malin idag så de gjorde dagen ännu bättre, min lilla geléhallon rumpa hihi. Paos andra assistent som skulle kommit och hjälpt henne när jag gått ångrade sig och kom inte iaf. Jag blir så arg på sånna människor! Visst att man ibland kanske inte verkligen orkar lr att nånting högre prioroterat kmr oväntat upp så kan man ändra planer sista sekund. men den här tjejen har inte bara gjort de EN gång, för en gång är ingen gång. Men lovar man nån som litar på en och sen bara skiter i det är så sjuukt respektlöst och själviskt och INTE OK. Människor som bara blow you off  lite när dom känner för de är inte värda en sekund till av ens tid. Och Paoooo min panda du ska inte ta sånt, tänk på ditt egetvärde för du är grym. Har missbrukat förtroendet för och fått en andra chans ska man väl inte gå och göra samma sak igen??? IDIOT.


Sen har vi turistat lite och tagigt bilder wiie. Men dom kmr sen för nu måste jag till tåget!


SKA BARA ??

Sitter hemma hos Pao. Hon " ska bar" gå igenom lite saker. Så de tar nog lite längre tid än hon tänkt sig. Jag har hunnit dricka en latte, lyssnat och nickat på Pandans MemoryLane hon så gärna går igenom. " Åh så mycket gaamlaa saker jag har spara! nostalgi... ska jag slänga de här?....Åh den hääär bidlen togs när blabla.....OCH de HÄR kortet fick jag av blabla... NÄMEN TITTA vad många kondomer de låg här! tio sekunder senare : NÄMEN är låg de ännu mer! ( två " små" lådar fulla " .

Ganska intressant att se tio olika stilar och sidor Pandan hade i sitt tidigare liv innnán hon blev min Pao The panda. Tro int jag hade gillat henne för tio år sen...hihihi fjortiis! Skojja bara! ....................................

Jag ska iaf till gymmet inom kort. Lämnar över till Anna som ska få sig en dos av Pauline Historie lektion.

ME TO YOU

Im running out of ways to make you see
I want you to stay beside me
I won't be ok and i won't pretend I am
so just tell me today and take my hand
plz take my hand
Just say yes
 just say there's nothing holding you back
its not a test
not a trick of the mind, only love
it's so simple and you know it is

Im running out of way to make you see.

GREEN EYES

                                                
                                        
                                  Har mina egna gröna ögon så de inte blir några missförstånd ;p

                                           


                        - Vill helst sprida ut allt så mkt som möjligt när jag sminkar mig


Dagens lunch:

1 halv avokado

1 dl kikärtor - blandade vita bönor

1 dl keso naturell

1 matsked lätt crmém fraiche

röd pesto ( efter smak )

äggnudlar, seasoned med peppar och chilipulver. Wiiie mätt igen!


                                        
                                               Sofie <3 avokado

 
                      

FÄÄRDIG

så nu har jag sminkat klart mig och halvt klätt på mig. Panda tyckte att jag skulle hjälpa henne flytta idag och de gör jag sååå gärna! Not, men jag gör de endå. Ska ta en MASSA bilder när Pao jobbar hihi. Sen är de gymmet, så de blir ju nästan ett trippel pass idag om jag känner Pauline rätt, vilket betyder att jag kommer få bära allt som är tungt. Men de blir nog Jäätte kul!


My life would ( does ) suck without you, I know i have some issues but you're pretty messed up too. Baby.

Ska väl göra lite lunch och sen heelt klä på mig. // Ciao!



TISDAG

God morgon!

Ush va jag är trött, lr tllöööt som skalman. Ikväll är de satscorepuls och tänkte köra lite innan de oxå, springa lite. Sen efter de åker jag hem till mamma och pappa, han inte igår så får bli idag. Det känns som jag börjar bli förkyld lr jag Är förkyld men den går inte över :( Igår pratde jag med en sötnöt som jobbade på NK-bageriet för ett tag sen och frågan om en londonweekend upp. Inget är bestämt med de skulle vara super kul! Har alltid velat åka til london och när man känner nån där så blir de såå mkt bättre och roligare.

Pandan tyckte att jag skulle börja lägga in recept, så ikväll när jag kmr hem får jag väl ta och leta reda på mina receptböcker! Men kmr behöva göra dom lite mindre, lr ganska mkt mindre haha. Här är lite den godaste vaniljglassen i hela sthlm.


                                                  

 Vaniljglass som jag kokade och körde i glassmaskinen

          







NEJ MEN BLI PYROMAN

Det är bara Pao ( pauline ) som kan lyckas. Ca fem minuter efter att vi satt oss på Cafét får jag en snabb tanke att nånting luktar konstigt. Vänder på huvudet och ser hur servetten brinner! - Pauline som håller i den börjar frenetiskt skaka på den medans jag smått känner paniken komma när lågorna blir större och större! Och vad gör hon då??? Jo hon slutar skaka på den så de kan bli en brasa ist. Jag börjar säga lite halv högt " släng den på golvet och stampa på den" men de går nog inte igenom Paos  egna små utrop som " va ska jag göra!!?". Jag känner huvudena börjar vända sig och folk som blir smått frustrerade att hon bara fortsätter hålla den rakt upp och ner med ett  jäkla gigantskt frågetecken i ansiktet. Blandat med ett nervöst/panikartat >"eeeeeeeeeeeehehehehehehhe".  Till slut är den tjej som skriker " SLÄPP DEN PÅ GOLVET" och DÅÅÅ föll paletten ner. Det kändes lite som " HEJ här är vii...............................Bara så alla vet!".. lr Hej kom och hjälp Oss. För de är vad vi behöver, hjälp. Helt flippat.

Det var kvällens iaf! Har ont i mina mungipor nu efter alla skratt utbrott. Vi borde ha ett eget bord/hörna på alla cafér så vi inte stör de andra gästerna.

                                                 
    

Hahaha jaaa kan inte blir så mkt mer "chill", är man seg så är man.


                                                 

 Det här är den Ökända servetten, och de ser inte så farligt ut men TRO mig - de var vääldigt dramatiskt

MED SVANSEN MELLAN BENEN

ååh nu fick jag dåligt samvete :( Hade bokat spinnig ikväll men stod på väntelistan och de verkade inte som att jag skulle komma med typ en halvtimme kvar och jag va fortfarande på väntelistan så tänkte avboka. Men de får man inte en timme innan klassen ( och jag ville avboka en halvtimme innan) så jag ringde till centret i ren panik och fick iaf aboka med en lite småtjurig ton från receptionisten. Gaah! trodde ju inte att jag skulle komma med och sen blev de försent för att hinna ta sig dit i tid! Så jag slängde i mig maten helt i onödan, vaaarför ska jag vara så strulig för! Jag är ms " vill-göra-allt-på-en-gång". Får iaf fika med Paoo The Panda så lite plåster på såren blir det. // Ciiao Bella!

LUNCHAD OCH TRÄNAD

En riktigt bra spenderad förmiddag. Lunchen fick bli på Tasty Thai, älskar deras mat! Sen tog vi en kaffe från stand bästa kaffe ( tydligen ) och satte oss i kungsan. Mys. Och med både mat och koffein behovet tillfredställts så bar det av till gymmet. Det var ganska tomt när jag kom in men satte i hörlurarna och motiverande energi musik gjorde hela skillnaden! ( brukar bli stööört omotiverad när de är folk -fritt på gymmet annars ).

Ska kolla upp om de finns någe kul kvälls pass nu. Sen funderar jag på att sova hos mamma och pappa inatt...längesen jag gjorde de och har inget emot hemmlagad mat heller!



                                              


                                              

                                         Nån som har dödligt låg koffein halt kanske??

LUNCH

Nu är de försök nummer#2 med max som gäller. Sen gymmet. Tittade in hos Cissi som ligger halvt medvetslös i sängen fortfarande. Känns skönt för kommer ihåg när de va jag som låg där hon pigg som en mört hihi. Har ju städat lite på morgonen så de blir en uppföljare när jag kommer hem sen. Då är de sovrummets tur. Har låtit bli eftersom jag är sååå snäll och låter min lilla skåning vara ifred denna jobbiga bakismåndagen. Har dessutom hunnit tvätta en del oxå, super duktigt! Så nu blir de lite belöning med god lunch och sällskap.


                                     

                                       Solen skiner!



                                     


                                         

RING MY BELLS








                                        





Så var man uppe med solen den här morronen. Wiie solen lyser! Helt galet skönt. Ätit frukost, sminkat mig och nu städar jag faktist. Känns som jag varit ganska effektiv den första timmen på dagen. Cissi ligger bakis dock haha. Och de gör inte jag! Kändes riktigt bra att stanna hemma igår och må såhär bra idag. Det betyder att jag kan köra på gymmet och träffa max innan för lunch, helt bakisfritt! Känner för att ta skinnjackan idag, vågar jag de? Hatar att frysa men inte så skönt att vara överhettad  i en peak jacka heller.

Lyssna på en låt från Enrique Iglesias som jag normal sett har lite svårt för men hans "ring my bells" och "push" är de bästa må-bra låtar just nu!

SLITEN

När jag satt i bilen påväg hem så kände jag bara hur luften gick ur mig. Jag ORKAR inte gå ut ikväll, senaste tidens partyrutiner märks tillslut. Får spara min klänning till nästa helg helt enkelt. ska gå och lägga mig nu ist, fick med mig SATS magasin hem wiie, fylld med massa kul saker! Så de får bli kvälls läsningen. Natti natt.


FIKA

Efterätt är ju inget direkt vanligt längre, så kommer man och blir helt galet bortskämd! Det såå underbart. Efter kaffet blev jag lite piggare faktist men funderar på att ta en lite powernap iaf...bara en liiten hihi.

Tittade på Gossip Girl ( kan inte motstå ) där Blairs mamma Ellinor gifter sig med Cyrus. Saken är att de är ett helt galet omaka par och de mest otippade att faktist gifta sig. Men hittar man nån som får en att må bra och som man kan vara sig själv med så är de väl värt att gå emot oddsen och kanske praktist sett ta den svårare vägen? Jag tkr de iaf men vet En som inte gör de...rädsla för de gånger som inte slutat bra och trycket från nära och käras dömmande ord ( ?? ) styr kanske inte hjärtat men handlingarna. För mig är de inte logiskt men för Dig verkar så vara fallet. Kanske är för olika trots allt.... 





                                             


                                           


                                            


          - Såg att mamma ramat in mitt skolfoto från 8:an haha gulligt



 

HEMMA ALLTID BÄST

Wiie så var man hemma! Finns inget och då menar jag INGET som slår mammas mat. Plus att jag kmr in på mitt rum och ser att lilla mammi har lagat min älsklings corall klänning. Och så stod det en nybakad rabarber paj på diskbänken hihi. Såå mysigt! Lite fika senare alltså.

När jag stod och vänta på bussen så ser jag min stora syster och henne kille komma gåendes och hon tittar tillbaka men reagerar inte!? Och jag tänker hallååå för mig själv varför kommer hon inte fram haha. Så jag går med lite bestämda steg och fäster blicken på henne och inte fören en halv meter kvar känner hon igen mig. Eh vad är problemet liksom, de visade sig vara mina linser i samband med mitt osminkade nylle. Har nämligen bruna linser på så skulle de inte varit för dom hade jag inte heller känt igen dom - är nämligen halvt blind utan.

Är helt död av nån konstig anldening och inte så sugen på att parta all night  long. Har inte bestämt mig men de som väger tungt är min fiiina fiina klänning som jag saknat så mkt. Skulle vara taskigt att inte använda den på ett så bra tillfälle som ikväll.


                                                  



                                                   

   Nu har jag inte de kläder jag hade tänkt mig, men tror de blir super fint med ett par shorts i sommar!
                                                    


 Mina "bruna ögong 

IT HURTS

Gaaah vad ont i huvudet jag har :( Trodde de skulle hjälpa med kaffe men de gjorde inte. Sen blev de inge bättre av att jag glömde min vattenflaska haha. Påväg till gymmet ringde iaf max och sa att han blivit informerad om en släktmiddag han inte hade med i planneringen när han fråga om vi skulle fika. Så de skulle bli lite tight med andra ord! Vi boka om till en lunch imorron, mys. Jag gled förbi min lilla Malin för lite damage controll hihi. Hon hade mått bättre men de var relativt lungt, så duktig gulle! Vidare till gymmet efter en härlig kaffe och där var de ovanligt mkt med folk för en söndag, riktigt kul! Blir så taggad när de är massa svettiga människor omkring mig som bara kör. Så jag gjorde likadant med The Hills på TVn ovanför löpbandet och crosstrainings makinerna. Det gick super super bra. Och de va verkligen sådär skööönt jobbigt flås och de blev lite styrketräning på det!

Men har dock jätte on i huvudet förtfarande..hmmm kanske vätskebrist ? Ska iaf hem till mammi och papi för att äta lite samt hämta min corall klänning till kvällens event. Tror jag har lite saker på posten oxå om dom inte hunnit skicka tillbaka dom eftersom jag så sällan är hemma. Och så får jag träffa min pElvis hihi gosigaste hårbollen nånsin!


  Take away plz



                                          

KAFFE BRIST

Har inte hunnit dricka kaffe, panik! Ska åka tillgymmet nu och pumpa lite så de får bli en take away, mysigt hihi. // Ciao

SÖNDAG

Nu har jag ätit frukost. och ska plocka ihop mina gymkläder. Ska träna och sen blir de en fika med Max. Och när jag kmr hem måste jag nog städa haha. Jätte tråkigt men skönt när de väl är gjort och börja veckan nystädat.

När jag mötte upp Malin och Sarah så hade dom hunnit föra lite och de va lite roligt faktist. Blev ju inte bättre när vi kmr hem till tobbe och dom började shota tequila. Men deva en grym Dj ( tobbe ) så bra musik var givet och med lite skön stäming plus dans blev de riktigt kul. Det blev lite nostalgi låtar så som Uggla, Anna book och en sommarlåtar   


                                              




                                               



                                               




Sen säger jag bara Hanananaaaa. Pao this is for you.

HEMMA I SÄNGEN

Nu är jag hemma redan. Så skönt! Sitter i sängen med en däckad malin haha. Jag höll de jag lova, alltså helt nykter. Men de va många som Inte var nyktra nånstans. Jag klarar verkligen inte av människor som är så packade att dom inte kan prata normalt. Det är de mest avtänande och värsta jag vet, kille som tjej fast killar blir Lite värre. ush! Men ska sova nu så jag orkar med morgondagen! Gonatt.

MIDDAG

Ok så var de middags dax. Innan maten kom Martin och hämta upp mig för jag blev såå sugen på godis och den bästa affären finns i kungenkurva. Så passa jag på att inhandla lite små saker som mjölk och keso bl.a. Nu har jag precis gjort kycklingfilé med pesto-keso och broccoli, yummiie! Är så sjukt inne på broccoli just nu, kan inte få nog. Och pesto gåår bara inte att tröttna på.

Sen är de bara att slänga på lite kläder och smink och sen hoppa på tåget till Sarah där karin och malin nog redan anlänt. Och efter åker vi till Tobbe. Jag är nykter och tänker förbli de hihi. Det känns inge jobbigt alls faktist.


Här är lite bilder från igår!


                                             


                                            


                                             



Johanna full som en kastrull hihi. Ollie och Evert grymma killar!

CLEANING TIME

Åååh får panik snart! måste verkligen städa. men jag orkar inte riktigt ään. Tror jag bara tar de lungt ett liitet tag till, blev så sugen på godis oxå. Sen skulle de vara ganska härligt att komma i säng tidigt ikväll...kanske hoppar utgången och tar på mig nånting mer casuall ikväll för hemmafesten.. Ska samlas med mina Favoriter hemma hos Sarah först ovh dom ska kolla på melodifestivalen vilket jag är lagom intresserad av haha. Men sällskapet väger tungt.



                                

   - Ångest! vågar inte visa sovrummet ens!



DAGENS

Äntligen! wiiee har inte haft nån kamera för den dog igår och trodde min laddare var hemma på "landet" men hittade den precis hihi Som att hitta guld!


                                                                                                                               

NÄR MAN MINST ANAR DET

Det blev verkligen en spontan utgång för min del igår, men Åh så kul de blev! Jag älskar när man inte har några förvänningar och de blir så oväntat galet! Fick tyvärr avboka min satscorepuls men de var hands down VÄRT. Fick skjuts hem men inte innan en sväng förbi Mcdonalds hihi ett måste. Var super duktig och drack rätt mkt innan bedtime så mår sjukt bra idag! Tillskillnad från Johanna min lilla schena haha. Hon mår mindre bra och ska dessutom jobba idag, sötnöt! Tack för igår Darling :)

Ikväll  är de fest hos Tobbe så de ska bli mys, lite oroad att de blir trång haha men de är bara kul!  Vill ha på mig min corall rosaaa fiinaaa klänning för eventuell utgång in the City! 


                                       


                                                         

SOV

Wiiie de blev en så grym kväll!! hihi träffa några kunder från NK på Ambassadeur oxå...trevligt! Skriver mer imorron plus bilder. Gonatt puss... blev ingen nykter kväll BTW.

FREDAGS UTGÅNG

De får bli utgång! Jag är super trött men med lite musik och härliga människor blir de nog tok bra hihi. Ska verkligen försöka vara ekonomisk ikväll btw. // Ciao bello

                                                   

I CAN BE YOUR HERO BABY

En biltur med Pao och Greken innebär oändliga skrattanfall, dåliga skämt ( we ALWAYS kill them) och en hel del kareoke. Kan inte komma på nån bättre humörs booster. Det är alltid så sjukt kul och jag säger bara Stackars Greken som får stå ut med oss. Lovar att man hör oss på en mils avstånd miiinst. 

Efter sös och gymmet ( grymt skönt med spinning btw ) åkte jag hem till Paoo och därifrån åkte vi tre till farsta centrum så Pauline kunde köpa sina näsdukar och få en pensionärs stämpel i pannan. Det blev självklart en fika på de och av nån konstig anledning var alla extremt varma och tog av sig tröjorna förutom jag som inte hade någe linne under! Bra jobbat haha. Fick träffa Pandans boyfriend lite senare oxå, mkt trevligt ;) Lite dirty bara! Nån som sa ......rutiga Kalsonger!?

Sen smsa Johanna mig och tyckte att jag skulle hänga med till Amba ikväll, känner att de blivit lite mkt utgång senaste tiden haha men vaaa ska man göra (A) hihi. Tänkte iaf inte dricka ikvälll............Dett är en dag imorron oxå med fest fest fest. Vill verkligen orka med corepower passet på förmiddagen.

Har ätit mat nu och ska väl hitta nån outfit till ikväll..va tänkt att jag skulle möta johanna och några andra innan men känner lite att jag inte orkar stressa iväg så fårse vad jag bestämmer mig för!



                                                           





 


GODMORGON

Hej hopp! Har klätt på mig och ska nu åka till SöS för lte provtagningar, missa tiden igår hihi. Sen ska jag på ett spinning pass kl 12 och efter de fika med Pao! Allt man behöver för en bra dag.

                                                

VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Måste bara ägna några rader till Dig. Saknar dig så sjukt mycket. Du är som en pralin - Lite hårdare skal men en mjuk och go insida. Hoppas du vet hur mycket du betyder för mig och hur mycket jag gillar dig. ( vet att du inte gör de men kan du få in de i ditt tjuriga  skåne huvud ) . Vet att du har de helt galet bra där borta och de är du om NÅN värd tio ggr om. Tänker på dig iaf XoX. NY har tur som fåttdig.


Min dag har varit  super mysig. Pandan och jag drack lite latte och jag fick styla henne lite innan jobbet. Och inte för att du behövde de gullet! Men bara för att de är så kul. Sen gick jag till gymmet och de va såå skönt! När man springer är de nästan som att man kommer in i en slags trans haha. Det låter lite sjukt men de är som att allt omkring en försvinner och inga problem existerar.. Det blev lite stryke träning oxå och efter de var jag rätt slut. Blodsockret var kört i botten så påvägen hem kände jag mig som en tickande bomb. Handla lite mat och nu är de lungt!


Blev sjukt sugen på choklad hihi ( choklasmousse jag gjorde i sommras på OK )

                                    




TORSDAG 12 MARS

Igår började jag dagen med Pao. Riktig bra start på dagen.

                                               



                                         
                                                



Det vare riktigt mysig förmiddag, ganska intressant att se pandan göra sig irodning för jobbet haha. Sen åkte vi tillsammans in till stan, jag hade maöte och Pao började jobbet. Mötet gick sådär, de va inget roligt möte. Men hade iaf förväntat mig hur de skulle gå. Mötte upp Cissi och fikade lite. Jag kände mig lite låg och hade verkligen ingen lust att dansa...Så lite senare på kvällen träffa jag en kompis och vi gick och tog en öl ( jag drack vin ) på vampire lounge. De var precis de jag behövde igår.

Nu ska jag åka över till Pauline och antagligen dricka en supergod latte! Sen åker jag till gymmet samtidigt som hon går till jobbet :) Känner mig litestel idag haha sov faktist på soffan.

14.00

Så imorse runt 0700 väcktes jag av Pao the panda, aka Pauline. Det va lite trötta grymtningar den första kvarten hon steg innan för dörren. Sen gjorde vi lite frukost och jag vakna till liv! Gott kaffe och mys prat. Har bilder såklart men de kmr upp lite senare. Vi är hos pauline nu så hon hinner dusha och byta kläder innan jobbet. Sen är de iväg på ett möte kl 15.00 och efter de en härlig omgång på gymmet! Och den ska jag möta upp min kära sambo Cissi för en fika och mr X blir kvällens umgänge. Kameran är med ofcourse.  Ciao!

SATC

Innan jag gomnar måste jag titta klart på SexAndTheCity hihi. Har på mig de BÄSTA och dunigaste duntofflorna, så nice! Girlie girl or the man? Det är frågan...Det finns en kill-sida i alla tjejer och en tjej-sida i alla killar..tror jag iaf! Killar har "issues" precis som tjejer...Vårat problem är att vi ( de flesta) tänker för mkt på allt och ingenting, överanalyserar. Och killar ( de flesta) tänker inte alls istället..spec inte på " issues" men alldeles för mkt huvud och för lite känsla. Lr nått!



                                           

SÄNG TIME

trött trött trött. Har tagigt ett mysigt varmt bad. Smörjt in mig med lite skön lotion och borstat tänderna. Nu är jag lagom redo för sängen, så skönt! Blir ju en tidig morron imorgon med hihi, PAO. Gonattinatt!

VILL HA SOMMAR

Jag är iofs en vinter människa och älskar hösten! haha hon är dum i huvudet tänker ni men jag tkr faktist det är så sjukt mysigt dom årstiderna. Och skulle de vara så mkt snö som idag hade jag velat ha lite mer vinter men eftersom de bara slaskas bort och blir grått i stan vill jag ha sommar nu! hihi söta korta klänningar, uteserveringar och rosé vin! Sen en massa glass och solande med bad såklart :) 


                                                                              None

GALET VÄDER

Det är helt sjukt att vakna upp och de enda man ser när man tittar ut genom fönstret är VITTT så långt ögat når.  Min dag började 05.00, inte säga varför som sagt men de var helt ok! Ganska mysigt förutom att håret blev helt vilt haha. Är jätte, jätte trött nu. Sa till mamma att jag skulle åka hem ikväll men orkar verkligen inte, förlåt :( Men Pauline min sötaste sötsak kmr imorron bitti TIDIGT och då menar jag typ kl 0700 hihi. Vi har tänk mysa lite och hon gör ett väldigt tapper försök att trösta mig så tidigt på morronen. Men när man är i behov av all stöd och kärlek man kan få finns de ingen tid som INTE INTE passar :) <3 Resultatet av dagens tidigare aktivitet avslöjas i slutet av veckan typ.

Tänkte laga lite mat nu :)

                                          


                                                                                  05.00 This morning, härligt!       


                                           


                                                                           Mysig utsikt till frukosten
                                                   

                                            


                                                                           KL 17.30 Hemma igen och de är MER snö wohoo!

TRÖTTER

ååh nu är jag super trött. Myser med min tiding, vitt té och mintchoklad ( kan inte få nog ). Känner mig helt slut i kroppen, och en hel dag utan kaffe - duktigt. Cissi ligger i soffan och halv sover haha hon har varit på white guide galan och Operakällaren vann i några kategorier, jätte kul!  Saknar X....fast de är inte alls som jag trodde och de är lite skönt.

Gonatt och sovgott. 

                                            

090409

                                            

                                                       Älskar att handla mat, tråkigt att betala allt själv bara haha


                                             

WORK OUT OCH SHOPPING ( TYP IAF )

Nu har jag varit och pratat med min förra chef och de kändes faktist bra, han verkade positiv så de är ett steg i rätt riktning! Sen gick jag till gymmet och körde lite, de va sjukt skönt efteråt! men hade glööömt min handuk och de sög verkligen. Inte för att jag skulle göra nånting spec förutom inhandling av livsmedel, men kändes lagom mysigt när t-shirten fortfarande var blöt typ när man gick runt på konsum haha bra jobbat Sofie!

Nu har jag ätit lite iaf, supergott var det. Cissi är påväg hem och jag tänkteta en lång och skön dush med min nya LdB dush créme som luktar såå gott!

Ikväll blir de lungt. Känner mig lite lr ganska så mkt sliten efter helgen. Ska läsa min tidning och äta mintchoklad från Lindt med en kopp té hihih myys.



TOP NOTCH (??)

Gårdagen blev en kväll av bravader. VI började som sagt på stures där jag fick en försenad 20-års middag av min kära sambo. En grym hummer soppa med vitt vin till och en tre ggr dessert som var en sorbet, créme brulée och en choklad fondant. Men sorben var alldeles för stark och fondanten var lite för avbakt. Men sällskapet var 5/5!

Sen efter middagen kom några av mina favoriter från operakällaren ( saknat dom galet ) och vi gick upp till Obaren där de blev en pingis tunering hahah. Så en runda misslyckad pingis och två glas vin senare var de Cafét som var next. Där hölls semi finalen och jag var lagom intresserad men de vr trevligt och höll min uppmärksamhet i nästan en halvtimme. Sen var de mingel för hela slanten och de va riktigt lyckat!

När vi kom hem igen runt halv 4 var de bara för johanna&Emelie att packa resten av sina saker och och vänta på taxin till tåget mot skåne. jobbigt läge ;) själv somna jag ganska omgående när dom väl åkt , riktigt skönt.

                                                    


                                                     

                                                   


                                                  

UTGÅNG

Åh nu är jag så taggad! Är precis klara och sitter snart i en taxi påvg till Sturehofs för lite pre-party. Förhoppningsvis möter vi upp lite kockar där lite senare :) Kameran är med och förhoppningsvis kmr jag ihåg att knäppa lite mingelbilder. Kvällens outfit är en Vit kort-kort klänning lite rock inspererad, kort-kort är ju de hetaste i vår så varför inte börja nu!

MYS SÖNDAG

När man som vanligt på en söndag känner att energi nivån störtdyker på ett skönt sätt. Tog fram kameran och fotade dagsläget, lite grått men med en uppiggande kopp kaffe känns allt så himla mkt bättre! Emelie ( cissi storesyster ) slöar i soffan och jag bloggar. Vi väntar på de andra två Cissi&Johanna, som vi utsåg till våra personliga matleverantörer från Sandy's! Mihihhi maat! Dom har den godaste tonfisk wrapsen och de är perfekt "jag-orkar-inte-laga-mat-på-en-söndag". God mat ( lr sötsaker ) är helt enkelt ren lycka Pour moi! Kanske därför jag valde ett yrke som konditor haha. Älskar mat, när jag bodde hemma kunde jag vara helt överlyckligen hel dag om jag visste att de skulle bli nån god mat på kvällen.


                                                
                              Jätte tråk väder,  snö regn som är så mysigt. NOT.

                                           

                  
                                              slappis och lite sjuk :(

                                           
                                                       Så fresh ser man ut idag, härligt! spökvit

                                            

TAGGAD REDAN NU

Längtar redan till ikväll hihi!

                                                        

MJÖLKBOLLAR OCH SÖDER

Igår mötte jag och Peter upp våra stor-kusiner fr att äta middag på en indisk restaurang som heter Guru. Ett super mysigt ställe på Odenplan. Det blev riktigt lyckat och vi satt kvar länge och bara prata. Till efterätt provade jag mjölkbollar med sirap. Det är kondenserad mjölk som kristalliserat sig och blivit till en fast form :) lite annorlunda så jag var ju tvungen att prova! Det var mest galet sött fast lite kardemumma, ingen ny favorit iaf! Men dom såg roliga ut.

Efter middagen följde jag med peter till tåget och åke sällskap till årstaberg där jag mötte upp Malin. Sen åkte vi vidare för att träffa Sarah och Karin. Det var tänkt att vi skulle dansa hela natten lång men ingenn verkade vara så taggad. Och efter fredagen kände jag mig fortfarande ganska seg så vi åkte till söder och tog de lungt ist. Mys. ( träffade även B lite senare på kvällen, en oväntad överraskning och kvällens höjdpunkt. Även fast de bara var en snabbis )

Ikväll är de semi final på cafét så dansskorna åker på och allt annat än en lugn kväll hoppas jag på! 


                                             

KUSIN VITAMIN

Ikväll blir det middag med stor-kusinerna och min käre bror. Fick middagen i 20-års present så de blir mys! Mycket roligare att få en sån present än nånting materiellt faktist. Inte ofta man gör nånting med kusinerna utan all the grown ups liksom. Me like it!

Min andra halva ringde nyss och skulle kolla snabbaste vägen till mig eftersom vi ska åka in tillsammans hihi kärlek <3

Efter middagen finns de lite kul lördags sysselsättning så som att möta upp några från NK och dricka och/eller möta upp malin sarah och karin för några sköna drinkar. Vilket de blir återstår att se, är sådär lagom pigg idag. Sen har min kära sambo sin syster med kompis här i helgen från skåne så dom kmr garranterat gå ut haha. Och imorron är de semi - final på cafét så känns som de är ganska fullspeckat schema!

// love peace and understanding 

                                    

ONE MORE TIME

haha så är jag tillbaka..anledning? för mkt tid på händerna så tänkte fördriva den med lite bloggande!

Gårdagen var en hel års förbrukning av känslomässig bergochdalbana. Lite tårar och mkt skratt som tur var!  Vet inte ens var jag ska börja. Men de var iaf drinkbjudning på Magenta och temat var " Don't kiss and tell" , vilket jag inte tänker göra haha men efter kvällens tidigare händelse som orskade lite krokodiltårar så blev de riktigt kul tillslut! Och jag blev fullare än va jag tänkt men inte föör full. Tyvärr kom inte Sarah och Karin in men de hitta andra att leka med :)

Måste bara säga vilka sjukt bra sötnosar till kompisar jag har! Skulle inte byta ut dom mot nånting i hela världen! Det har tagit tid att hitta dom men nu släpper jag dom inte någonsin <3

Nu finns de så mkt jag vill skriva om men skulle vara högst förvirrande om jag tog allt på en gång så de får bli lie i taget :)

// Ciao!


RSS 2.0