THIS WAS THE WEEKEND

Så var dte måndag igen! Kul:) Helgen har helt enkelt varit toppen! Den började med en kickoff på huvudkontoret för NK RNB. Hade inga direkt förväntningar men det var mycket trevligt och fick lära känna en del lite bättre. Det spårade med singstar och alkohol så inga fler kommentarer.

Sen Var det mys med M och bio. Indiana jones..helt ok men bästa var middagen hihi. Och så har det varit lite fika, mysigt umgänge och och filmkväll. Som de ska vara på helgen.

Jag har investerat i ett korall rött/rosa nagellack haha. Super fint! Brukar inte gilla att ha starka färger på naglarna men gjorde ett undantag när jag såg den här klockrena färgen. Passar perfekt nu när höstmörkret kommer och man desperat längtar efter en uppgiggande energiklick mitt i vardagen. Fabulous.

Imorgon är det jobb till sex sen träffa två riktiga sötnosar med mat och drinkar som tillbehör!

XoX ttly

ROUND 158

Så var det dax igen haha vet inte hur många ggr jag har börjat och slutat. Men vad spelar det för roll? Min blogg och jag bestämmer.

Har ju faktist en riktigt bra och fin digitalkamera nu så mer bilder och det gör bloggen 100% roligare, både för mig och er!

RSS 2.0