VARFÖR ÄR DET SÅ SVÅRT??

va gör du me mig...


RAMBO MED SÖTSAK

Ikväll blir det bio! haha med J, jag ändrade planerna från hemmabio till en riktig, ville inte riktigt åka Hem till nån sådär jag träffat stupfull kvällen innan..Han alltså hehe. Vi ska se Rambo, jag valde filmen såklart! Den verkar grym. Har inga direkta förväntningar inför ikväll..fårse vad som händer.

Ciao!

DAGEN EFTER

Gårdagen var verkligen galen! Hade sjukt kul med sjukt roliga människor. Jag och Malin kom fram till att hon är min Babe ( lr biaatch enligt mig ;P ) och fick nästan släpa hem henne sen, en viss person som höll henne kvar (a). En hel del ögongodis och mycket dricka, men inte för min del. Drack en öl och var nykter hela kvällen. Inte ofta man har såå kul utan (s)prit men tror inte det hade kunnat blivit bättre med iaf :) Och idag är jag PIGG och inte bakis som vissa andra jag känner..........haha ska inte säga nånting efter förra helgen iofs.

Vi hängde med några hockey killar från huddinge, mycket trevliga och sluta med efterfest hos F. And thats that.

Idag ville J se på film...vet inte om jag borde? Jätte söt MEN jag vet inte..Lr jag får ju göra vad jag vill med vem jag vill men känns konstigt på någe sätt, fattar inte vad det är, inte van kanske? behöver inte bestäma mig för nånting nu iaf så det lööser sig ;D  Hoppas iaf på en nagel tid i eftermiddag.

 Min mobil har varit ovanligt tyst idag förutom J som ringde...Det finns inge bättre ljud än sms-signalen btw, fast beror ju lite på vem det är ifrån oxå, ibland blir man besviken haha och tvärtomsåklart!

Update senare XoXoX

PARTY

ååh roligt! Prata nyss me M och det verkar vara utgång nästa, är sjukt taggad så det borde bli galet, spontant och ett riktigt danspass:) Helt perfekt med en röd dag imorron, hade varit ledig iaf men eftersom alla andra oxå är det! Lite oviktigt att veta men tvättade i helgen så alla kläder är rena och ska åka och sola lite nu bara sen börja göra mig iordning :) Tokigt kul! Galet underbart med party och tjejerna ;P Så sjukt muppigt att jag inte har en egen digital kamera, skulle haft en mycket roligare blogg så ni får se allt som händer. Måste ordnas på stört! Är ju så omständigt att samla ihop bilder från alla andra hela tiden, hinner oftast inte så de blir aldrig av.. Men kameran står next på shoppinglistan. To be continued...

Kvällens citat: Today is where your book begings.image238

Får leva upp till mitt Carrie rykte och beställa in lite cosmos ikväll! Rosa coctails e grymt. Kanse träffa Mr Big?

TVILLING PÅ LATIN?

Att det ska vara så omöjligt att hitta nån sida där man kan översätta FRÅN SV till latin?? Jag måste hitta tvliing men det går inte. Eftersom jag ska tattuera den så är det ganska vitkigt att det blir rätt..

Jag har sökt lite på olika stilar och hittat några som jag faktist tycker om men vore ännu bättre om jag bara visste vad det heter på det språk jag vill ha. Men har inte helt bestämt vart den ska sitta fast tror jag vet..

LATE NIGHTS WITH Mr Big

Så var det redan söndag!? tiden går snabbt när man är ledig och har det TOP!. Det blev rätt sent igår och natten slutade med Jocke(y) som sällskap. Inte som ni tror hehe..
 
Jag tror alla tjejer som jag själv har under nån period vart smått beroende av sex&theCity ( haha big chocker va ). Och självklart jämfört alla karaktärer med ens eget liv och folk omkring en. Fler än en har tyckt att jag påminner om Carrie? Vet inte om jag kan hålla med om det men tar det som en komplimang! En sak vi har gemensamt är iaf en viktig del och utan den skulle Carrie inte vara den samma. Den, lr Han heter Mr Big. 
                                            
                 The rest is still unwritten...        image237   



Kort sammanfattat : Han har alltid funnits där efter sommaren i femman. Vi har vart av och på i prncip hela tiden. Även fast vi kanske inte pratat på ett halvår kan jag ringa honom och allt är som vanligt. Och i tid och otid dyker han upp igen som gubben i lådan och är mer än oemotståndlig när det är som mest otippat. Min första kärlek. Det finns mycket historia och de verkar oxå finnas mycket framtid på ett eller annat sätt.


LEDIGT! BERUSAD MEN ALDRIG FULL

När klockan ringde imorse efter bara fyra timmars sömn var jag sådär lagom pigg på att jobba men när man väl sätter igång går det bra, fram tills man sitter på tåget och slockar som ett ljus. 

Anyway så pratade jag med en av mina chefer idag och han lova att ta de vidare till " the boss" och ta upp de med alla andra...men de känns så jävla drygt när dom håller på såhär! Jag vet vad dom menar men dom borde veta redan nu vad dom tänker säga... Och seriöst hur entusiastisk kan man vara när man har packeterat i över ett år? Det är ju inte direkt utvecklande eller motiverande. Hur många ggr ska jag bevisa , lr vad är de jag försöker bevisa förresten? Jag har verkligen bevisat att jag är pålitlig, kommer i tid och ställer alltid upp när dom ber mig hur trött jag än är lr har andra planer osv. Det är ju inte mycket som intresserar mig med packetering men när det kommer till kondis och choklad så vill jag verkligen lära mig och de är väl klart att jag skulle jobba hårdare för det. Jag behöver en motivation och anldening för att göra de dom vill men de funkar inte med ett kanske efter såhär lång tid. Så himla frustrerande och vänta, kan dom bara inte säga rakt ut!  Och allt med H gör de inte direkt lättare, vet inte om han är för eller emot längre han kan ju inte vara så objektiv längre...lr jag hoppas att han kan för min skull. Jobbigt att allt de där skulle hända precis nu när de är så osäkert allt...vill verkligen inte riskera nånting och innan  det var han jätte positiv till att få in mig. Hur är det nu?

Jag är iaf ledig nu och ska njuta av det, har mitt påskägg och en skön säng. Jag borde sova och plugga men vi fårse...Kvällens planer blev lite ändrade men de dyker nog upp nånting kul! Är iaf på extremt bra humör :)

Dagens citat: Vad gör jag nuu? känslan verkar trots allt va kvar.


image236 Träna och äta nyttigt, haha var det ett skämt lr? (a)

LÅNGFREDAG OCH JOBB

Idag är det långfredag och rätt skönt att jobba så går tiden lite fortare. Jobbar imorron oxå men på NK och senare kanske bio? Hoppas på det iaf, vill se 10000bc den verkar grym!  Sen längtar jag till mitt påskägg..Planerna för helgen består av godis och förhoppningsvis Hockey, vilket i det här fallet är en person ;P Sen ska jag kolla runt på en digitalkamera så den här bloggen blir lite roligare. Ska nog oxå fixa en ny desig till bloggen så ha lite tålamod för det kommer snart, måste bara kontakta min priva bloggdesigner ;)

Ska lägga upp lite bilder från slottet oxå men måste hitta den där mupp sladden till mobilen oxh fixa blogg inställningarna borde jag göra på samma gång..haha är man efter så är man.

Det var allt för nu, ska jobba lr prakisera heter det faktist.

Dagens citat: Its all work, work.

image234image235

ANNARS?

jo tack det är bra, lite stressad inför ett möte med min lärare imorron. Måste verkligen sättaigång me mina uppsatser nu och få det överstökat. Önskar skolan var över redan nu men inte riktigt än.. Studentmössan har iaf redan kommit. Längst fram brukar normala människor ha namn och skola lr nånting liknande MEN jag har valt att ha mitt namn och sen " färdigbakad". Kanske lite långsökt men går ju livsmedel bageri/konditori :) Jag tyckte det var kul iaf! haha lättroad som sagt. 

Det funkar inte riktigt att blogga när man slutar såhär sent..men det blev ett snabb-inlägg för nu ska det bli film!

TACOS OCH HOCKEY

Idag har jag jobbat, gick rätt snabbt men blev en aning seg på eftermiddagen (a) . Efter det blev det snabbshopping me Kamälen och jag fick sen skynda lite så inte all taco blev uppäten ;P Och nu är hockey!

Mådde  lite bättre idag men har fort känningar från lördagen haha. Det förtjänar jag ;)

Kmr nog lite update ikväll men nu har jag noll i inspiration. Måste vila lite, maten var mäktig, nu är jag trött. ;P Mesen själv...Och vem är du sj steen? Lagom kul när de bara är jag som fattar men de är lungt, ganska lättroad och mätt för tillfället! Ska sluta blogga innan nånting konstig dyker upp här haha. Annars!

K-15, CAFEET OCH EN GRYM BAKSMÄLLA

Vet inte ens vart jag ska börja haha men gårdagen blev tom roligare än förväntat! Vi började kvällen med att några tyskar hängde på oss, mycket söta och lite halvdåliga på eng. Men de var bara kul. Måste lära mig att inte smsa så mycket när jag är lite dragen...................(a)?  Tydligen kände min kompis igen ena Djn och jag fick "offra" mig för att ta reda på om de va han och hur singel han var kan säga? Han jobbar också på NK så det var lite roligt! Jag kände att efter ett par timmar hade jag fått nog av K-15 så drog vidare till Cafeet och efter det inga kommentarer.

Mitt huvudet idag är inte de mest snabbtänka och imorron kommer ett bättre inlägg haha. Klaara min älksling slutade fyra igår så jag följde med henne hem men hon var inte den enda som ville ha med mig ;P Men det var bara henne jag ville ha! Morronen efter var inte lika mysig dock, mådde sämre än jag gjort på länge efter en utekväll :( Fast det var de värt. Orkade inte ens ta mig hem själv så fick ringa efter skjuts, tack mamma<3  Och förlåt babe vi får göra om det snart, och de kmr vi! 

Sen fick jag höra att en viss person hade lite fel uppfattning om min och Klaras läggning? Visst är hon min älskling men man behöver inte läsa så mycket in det kanske haha?? lite roligt.

Allt som allt hade jag en Top kväll :)! Tack.  Men nu ska jag sova lite mera hehe,måste orka upp imorron.

Citat: Om jag kommer in? Jag kommer knappt ut!

ÄNTLIGEN

Äntligen hemma! känns som de enda jag gör ibland är att åka runt men hellre de än att sitta hemma  ;P Har haft en så underbar dag med Linda och shopping. Fixade även utväxten på mitt nu mörka hår, brunett så hett! Kom hem för en kvart sen bara för att hitta en ny outfit och omsminkning. Sen blir det hem till Malin och förkröket kan börja, efter det utgång. Finns inget bättre än att dansa och bli riktigt trött i hela kroppen av all braig musik. Tänker inte sitta still mycket ikväll. Åker nog hem med klaara som slutar tre inatt stackarn men bra för mig hihi (a) Får snålskjuts med henne. Hon kommer få en väldigt trött sofie med sig hem.

Imorron borde jag plugga? men vet nog hur de går haha. Tänker iaf inte anstränga mig spec mycket så de ska bli extremt skönt.

Igår var de mys efter praktiken men blev lite väl kort eftersom de blev så sent och sen tidigt imorse :/

Update om kvällen kmr imorron, lite bilder oxå kanske ;)

Kvällens citat: I wanna dance with somebody.

TACK

Idag var en lång dag, rolig men fick gå hem vid halv ett och de är lite drygt. Har haft de Top iaf och klagar verkligen inte, älskar människorna jag jobbar med och spec Clara älskling och alla i kondis, killarna i köket är också grymma! ;P Att jobba kväll är bara kul, finns inga nackdelar så jag är nöjd :)

I helgen är jag ledig iaf och de har jag fan förtjänat de. Imorron ska jag träffa Linda och på kvällen är de utgång , får nog sova hos clara eftrsom de blir lite svårt att ta sig hem till landet sen... Och nu är de fredags mys som gäller:) Gonatt alla sötnosar !

Kvällens citat: Tack!


VEM ÄR DU SJÄLV DÅ, STEEN?

Har ni missat Torkel i knipa så borde ni sett den igår. Sjukaste humorn och lite grov, men super kul.

Efter att jag avreagerat mig igår kunde jag sova riktigt bra och länge. Hade ju planerat att träna idag men sängen och de varma täcket övertalade mig att ligga kvar...och de va inte så svårt, är ganska lättflörtad i sånna lägen. För att kompensera det har jag tänkt träna i helgen faktist. Är ganska motiverad att börja träna och äta bra, har upptäckt att jag med ganska stor säkerhet är sockerberoende. Inget konstigt för att vara mig men måste sluta. Fast choklad är nånting jag ALDRIG ger upp och de vet ju ni som känner mig.

Andra planer för helgen är att byta piecring, shoppa och festa. Imorgon blir det nog utgång och jag längtar! Hoppas jag får med den andre tvillingen.

Morgonens citat: För det är du värd.


IDIOTER

Fan vad jag blir trött på fokl! Varför finns det idioter som måste ha åsikter om allt och alla och sen inte ens stå för de?  Är de själva så bittra att de inte kan unna andra att vara glada, då tycker jag iaf synd om de och tar inte åt mig ett skit. Folk får tycka vad de vill iofs, vi lever i ett fritt land men Håll käften  NÅN GÅNG om de ens är möjligt? No f*** words can hold me down så sug på den. MUPP.

Tack och gonatt, har vädrat mina åsikter lite och för övrigt har dagen varit super! Förutom mot slutet för jag fick tempa om choladen två ggr, mindre kul men jag lever. Älskar alla underbara människor som får mig att le och alla mina kompisar som är TOP TOP. Finns inga bättre!

Kvällens citat: Just smile and wave.

OMSTART

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, de tog mig ett tag men är jag på gång. Mycket har hänt och mycket kommer hända. Ett kapitel är slut och nu börjar nästa. Studenten närmar sig med storm steg och ingen dag är händelselös. Jag är för övrigt singel och stormtrivs! Se upp killar... Ett som är säkert. Girls just wanna have fun.

Idag ska jag till skolan och prata med min lärare och visa henne min dagbok. Har inte bestämt mig för om jag ska börja med recept och sånt kul här på bloggen. Det återstår att se. Sen efter det är de praktik, kvälls passet som gäller. Top.

Dagens citat : There's no room for getting uptight.


RSS 2.0