GRÖNT TÉ, PLUGG och KLUBBA

Jaa gick upp lite för tidigt idag med tanken på sovmorronen. Men tänkte plugga till ett prov som jag inte ens är säker på att vi har idag. Men hellre det än att bli överraskad med provet. Och nu sitter jag här och väntar på att bussen ska gå snart...vill inte komma förtidigt och behöva vänta på alla juue. Haha oj va nördigt att gå upp såhär tidigt när jag har SOVMORGON men kunde iaf inte sova så de va lika bra.

Drack ett supergott grönt té imorse till mina rostisar och till efterätt en klubba hihi. Lite morgons lyx. Idag har vi iaf bara lååånga lektioner och de är ju såå tråkigt men va ska man göra?

Men nu måste jag gå!

GIRLS GIRLS GIRLS.

Vissa har hög stress tröskel men jag har ganska så låg med grund för några saker förra året. Men blir stressen för hög, mest pga av tankar och saker att göra så kan allt kännas hopplöst och de kan hända flera gånger per dag eller ibland aldrig. Men när jag känner panik och stress så kan En enda sak få allt att försvinna. Det kan vara en tanke, en låt eller bara att ringa en kompis. Men samtidigt finns de så mycket som får en lite ledsen och nere och sätter igång tankar. Och de är tjejer. Tjejer kan vara såå elaka och ytliga och bara jiobbiga. Så har man vänner som är riktigt ska man hålla hårt i dom, gör man det blir det lättare att inte ta åt sig av andra människors problem och dåliga dagar.

Efter att umgåts och umgår med en massa killar så märker jag bara hur mycket enklare, roligare och ärligare de är! Tjejer kan vara så petiga, långsinta, avensjuka, nedlåtande och energi krävande att umgås med! Jag vet att alla vi brudar tänkt denna tanken. Men klart tjejkompisar kan vara såå roliga, sköna, förstående och massa positiva saker. Och de som kan förlåta på riktigt ( vilket inte många alls ens kan stava ) är den bästa sorten, eftersom alla gör misstag och har svackor. Finns den vännen kvar efter det så vet man att de är riktig vänskap.

En del verkar glömma att även de inte är perfekta och tycker bara att alla andra ska rätta sig och man själv inte bär skulden för någe större "fel".


Jag har flera nära kompisar och sånna man kan lita på när de blir jobbigt. Men jag har bara en som accepterar mig och alla mina skavanker utan att döma. det är ovärdeligt! Finns Ingen jag saknar och uppskattar eller får mig att dra på mungiporna så mycket som hon. Önskar att vi bodde närmare, men de får blir senare i livet. Hittils har vi hållt ihop ( med alllllllla våra olikheter ) sen barnsben. Och ni kan nog inte hitta mer olika personligheter men de funkar!

Och en sak till. Killar är aldrig så falska som tjejer är, aldrig på samma sätt.

Hahah lite negativt inlägg men jag älskar mina brudar såklart oxå!


KODEN DU ANVÄNDER ÄR SPÄRRAD

WTF!??? Nu kan jag inte kolla på nätet vad min lön är denna månad. Nån som vet varför en kod blir spärrad?? Jag som hoppa över att titta på bankomaten bara för jag tänkte kolla på nätet..MEN DE GICK INTE! haha fan va typiskt men får kolla det sen då och ringa banken lr någe.

Hade en sjukt skön dag men naturkunskap på morronen. Vi hade ett litet läxförhör och tror inte jag får IG iaf så de är posotivt. Fick oxå reda på att jag hade alla rätt på förra " provet" hihi. Inget att bli ledsen över juuuee; )

Ska väl plugga lite SV och googla en aning..

Måste bli bättre på att fota mina senaste inköp, men är man lat så är man! Finns de någe piller mot det kanske??

Update senare!

PÅ SMÄLLEN!

Knocked up, Som den egentligen heter.

Handling:

Hon: En het singel tjej med fokus på karriären och sig själv. Fått " promotion" på jobbet och vill fira med sin äldre syster. Blir charmad i baren av en kille med orden rätt i mun ( dock mindre het ) och efter några öl för mkt ser även han ut som ett lovligt byte för natten.

Han: Arbetslös, lever på försäkrings pengar som börjar ta slut. Bor med sina odrägliga kompisar och röker på hela dagarna. En vanlig ute kväll och blir chockad över att en så het brud faktist pratar med honom så han chansar och får tillsut följa med hem för lite vuxenbus.

Dom: Åtta veckor senare kommer nyheten om att ett barn blivit till. Nyblivna föräldrar som inte kunde vara en större MissMatch men bestämmer sig för att behålla barnet och bli tillsammans.

Hur det går sen får du ta reda på själv, men jag säger bara SE DEN! Helt klar en klockren komedi för både Han och Henne. Ganska lång för att vara komedi men bara dessto roligare.


Den får : ♥♥♥♥ Utav Fem möjliga.              image224

14 MIL, INGEN DEAL.

Ok uppdatering från igår.

Vi åkte 14 mil samanlagt för att hämta en fyrhjuling på R's land. Det var kul för jag älskar att åka bil, men kom hem två timmar senare, alltså kl 12 och Älksling som skulle upp och jobba tidigt imorse kunde ju inte vara uppe hur länge som helst. Och jag hade uppskattat en skön kväll me Han,Jag och en bra film plus lite kaffe och nånting gott. Och de tyckte han skulle passa bra ikväll men de är SÖNDAGSkväll och lika med en vanlig vardagskväll. Jag känner mig inte spec avslappnad eftersom de är skola imorron och vill inte vara uppe försent. Men ska inte gnälla mer, ibland blir det bara såhär : ) And that's That.

Så idag blir det nog att kolla på lite fyrhjuling och sen vet jag inte faktist. Har lite läxor att göra men tänker ta dom imorron efter skolan och njuuta av den lilla helg som är kvar.

Han, Jag och............................alla andra

MM jätte kul...man bestämmer att ikväll är de bara Du och Jag. Och sen tydligen ALLA ANDRA. Och då undrar ni kanske varför jag blir sur för en sån lite fjutt sak? JOoOoO de ska jag ta och tala om. Igår ville jag vara själv men då lät de såhär " men de är bara idag jag har ledigt eftersom jag jobbar på söndag och då vill jag vara med mina kompisar, imorron kan vi vara själva" OOOKKKKK tänker jag. Och utan att de händer ett skiiit rent ut sagt så förstår jag honom med. Om det inte vore för att IKVÄLL som i VÅR kväll så dyker det upp nånting som han bara måååste vara med på...............................som vanligt.

Det har alldti varit så att jag får tjata mig till en mysig hemma kväll, medans man hör om alla kompisar och deras mysiga hemmakvällAAARRRR. Och grejjen är att han faktist tycker om de NÄR DE VÄL HÄNDER. Och jag blir så trött på det! Hans kompisar ( en, nämner inga namn) måste börja tröttna på att jag är med hela tiden. Men det är endast för jag vill vara med honom och om det betyder att hans kompisar allttid är med så FINE. Men inte hur länge som helst.............................................Och tar jag upp det så blir det bättre ett tag och sen som vanligt. Orkar inge mer nu. BLIR TOKIG. vad ska jag göra??

TACOS! I'M IN HEAVEN

Ikväll äre taco som gäller, and i'm the chef. Längtat och längtat hoppats och blivit lurad, men nu är den här! Tacosen hihi my favorite. Det värsta är att man blir så himlans mätt efter endast TVÅ st? är jag mesig tror ni då, men neeej inte när de gäller mat! Förstår bara inte! Det är ju bara såå underbart. Kan inte motstå och att bli super mätt är ju en del av grejjen.

                                             Underbara, röra, bröd. grönsaker,creme fraich och majs. Taco is the shit!
image223 


PANIK!

Åh nuuu fan har jag vart blond! Jag kommer tillbaka från farsta med robert och låser upp dörren när jag hör alarmet dra igång! OH SHIT! tänker jag och slänger mobilen, skorna och jackan på golvet, spriiinger upp till övervåningen, tänkandes åh nej åh nej åh nej åjh nej! Vad har jag gjor nu!!??? Alarmet var inte igång när jag gick, hade älsklings käre bror vart hemma en sväng? Skit samma larmet går och jag vet inte om jag ska ringa brodern eller älskling eller om jag ska gå över till grannen?
 
Men i panik att älsklings nummer är de enda jag kan utan till så ringer jag honom med gråten i halsen eftresom larmet blir bara värre! Och han hör inte vad jag säger så tillslut står jag och skriker med tårarna sprutandes nerför kinderna och han säger bara lungt, går ner till larmet, slå in kod ****** PIP. och sen kommer nån att ringa dig snart så då upppger du nummret och säger vad du heter och att du är min flickvän.  OK tänker jag, så efter jag stängt av larmet känner jag mig ganska dum men lättad. Kul var iaf inte! 

Herregud! Pulshöjaren för idag kan man lungt påstå. Ville bara dela med mig av mina pinsama bravader ihopp om att jag inte är den enda klumpern i världen??

Den bästa delen är att han så¨klart måste ringa sin pappa och berätta HAHAHAHAHAHAHA UNDERBART! men smällen man får ta när man heter Sofie.

I HAD THE TIME OF MY LIFE

Best vaccation ever! Åh måste bara berätta lite om Turkiet. Det var den bästa semestern nånsin! HAde dåligt väder EN dag och det kom runt fyra nån gångs så vi hade hunnit bada och sola hela dagen iaf. Varje kväll gick vi på stan eller ner till hamnen och åt middag, mysigaste kvällarna i mitt liv! Sen kom vi tillbaka till hotellrummet och spela kort, drack vin och hade sjukt kul tillsamans. Inte skrattat så mycket på jag vet inte hur länge!  Och på eftermiddan efter vi dushat av alla sand och salt så tog vi alltid en välbehövd tupplur...som ibland resulterade i att vi vkna mycket senare än tänkt. Men de gjorde det bara mysigare att gå ut och äta.

Vi han se mycket roligt folk och prata med en massa människor och shoppingen var så klockren! Drack en godaste drinken i välrdshistorien nämligen MARGURITA strawberry. Jag brände mig INTE ( som ni kanske kan lista ut så var de en lööögn, men är man svensk och blek så ). Vattnet var sådär precis lagom skönt så de svalkade men inte i närheten av kallt.

Sista kvällen blev vi fotade nere på stranden i solnedgången av en profissonell fotograf, väldigt nöjd med bilderna men de är privat.
Det bästa var nog att få ha Älskling HELT för mig själv i en HEEl väcka hihi. Oförglömligt.

VAD LIDER DU AV?

Haha börjar undra det själv, bloggen har gått på sparlåga enda sen turkiet och vet ej varför? Inte haft lust att blogga faktist, mycket annat att tänka på. Men här kommer uppdatering och bilder!

Jag Har hittat en höstjacka, och precis den jag ville ha från början. Har gjort mina läxor, kalandern används flitigt. Och har nu sett " på smällen" , hysteriskt rolig i vissa stunder. Nya skor har de oxå hunnit bli hihi, så onödigt men så kul!





                                                                

LÄXOR, BANAN OCH PRAT

Jahapp. nu sitter jag här, fullt med läxor och en massa papper. Har fått i läxa ( bara EN av läxorna) att skriva om den äldsta skriften samt dess författare plus vem den äldsta författarinnan är? och söker man på nätet är de nästintill omöjligt för de går bara inte! Och min syrra ba " men de kan man ju inte veta! vilken dum läxa". Och jag håller med henne..................högst ovanligt.

Så jag får ta hjälp av uppslagsboken, och de blir en tur till biblioteket, whohoo!! PRECIS vad jag äääälskar att göra på en ledig dag. ( får ej baka nu för måste ta ett prov eftersom jag vart utanför norden fler en 2 dagar).

Sen de där med höstjacka har jag inte hunnit med riktigt, så de får oxå bli en del shopping imorron, whohoo!! ( DET var ett seriöst whoho! man kan ju misstolka;) )

Skolan idag var allmänt vanlig och helt ok förutom at alla är så himlans sjuka. Ink. MOI. Det är super jobbigt för måste sluta andas när nån bakterie hostar, vilket är typ varje sekund så om jag vill skippa bli medvetslös pga. luftnöd så måste jag hitta något mer effektivt sätt.........................Great!

Ledsen att jag inte vart så väldigt engagerad i bloggen på ett tag men de kommer nya tag!

                               


image191


FÖRKYLD

Efter flyresan hem som var i ca 15 C på planet så är jag nu dunder förkyld. Åh de är så himlasn härligt, jag har inte tid att bli förkyld och ingen lust heller. Men vad ska man göra? Stannade hemma idag men tänker gå imorron och efter det tänker jag gå på trenchcoat jakt i stan! Måste ha en ny höst jacka nu när hösten anlänt ( älskar det).

Hösten är en av mina favorit årstider med alla mysiga färger och hötskläder, kyliga mornar, varm choklad, höst lukter och massor med annat!

Har även bilder från Turikiet på lager, de kommer alldeles strax! Måste bara hitta tiden för att lägga upp dom. Vi blev faktist proffs fotade sista kvällen på stranden, så även de bilderna kommer att visas. Önskar att ni kunde se hur brun och fin min mage är hihi (A)

Update senare...

TILLBAKA, MED ÅSIKTER

Jag läste blondinbellas inlägg om MUF och att Moderaterna inte är nära SD och att SD är vänner med Hitler och folk som gasade ihjäl " fel" ras. Jag tycker att hela Hitler och förintelse perioden är något av de mest hemska i vår historia som människor. Att en man med gåvan att kunna prata och leda ett land missbrukar sin makt TOTALT och vänder allting uppochner till judeeutrotning. Han hade kunnat göra tyskland till ett bra land men var eller blev galen.
Jag måste säga att  SD inte alls är vänner med Folk på Hitler sidan. Och jag säger inte heller att jag är SD, inte alls! Men de är inte bara fel utan oxå idioti att lägga en sån kommentar. För många som rösta på M har blivit grymt besvikna eftersom dom inte infriat alla löften och även ljugit i sina kampanjer. Inget parti är perfekt så försök inte försköna moderaterna till guld och gröna skogar. Jag är inte emot dom men inte heller för.

Att M vill ha MER invandring är helt galet! Vi har redan mer än vad vi klarar av? Och dom som blondinbella lever inte med verkligheten i ställen som Fittja, Alby, Strorvreten osv. Visst dom har gjort saker för sverige men vad har inte vi gjort för dom? Sen får man höra "jävla svenne, rasist" och liknande. Dom är precis lika mycket rasister dom om man nu måste kalla nån det! Många äldre vill inte accptera vår kulturr och hur vi gör saker här. Dom blir erbjudna hjälp men de finns bara så mycket vi kan göra för dom, finns svenskar som behöver samma hjälp också. Det finns tusentals med studenter utan jobb och ska dom behöva ställa sig åt sidan i sitt eget land?

Det är skillnad på invandrare och invandrare.

ARBETSKRAFT är en sak men hur ska man kunna skilja på det när M ser alla som arbetskraft? Det som är moderater är inte dom som lever i invandrartäta områden så innan dom har bott där i ett år eller två tycker jag inte all dom har rätt insikt eller "helthets bild" av samhällen med invandring. Jag menar inte att vi ska skicka ut alla men vi måste börja att ta hand om dom som redan bor här och INTE ta in fler! det finns redan hela delar av sverige där det klart bor mer utländska än svenskar. Och de svenskar som bor där är INTE INTE INTE Moderater.

I dessa kvarter är de betydligt lägre standard än andra mer " svenska" områden. Det är högre brottslighet, gängbråk, misshandel osv. Sverigen skulle knappast vara ett FATTIGT land utan dom. Ta Turkiet tex. utan oss turister ( många svenskar) så skulle DOM vara ett fattigare land. VI ger dom pengar och utan turismen skulle inte en hälften ha pengar för att överleva.

Invandring kostar flera miljader svenska kronor om året av VÅRA skattepengar. Många lever på bidrag och självklart finns de svenskar som gör det också! Men det är övervägande invandrare.

Hade vi bott i deras land som invandrare hade vi nog inte haft jobb, bidrag, svensk kyrka, hjälp att lära språket osv. Och är det nån som begår brott så borde dom åka ut ögonen böj. För de hade vi gjort hos dom.

Det finns både negativa och positiva sidor med invandring. Och att ta in fler skulle bara betyda mer problem just nu för Sverige.

Jag tror att många M TROR dom vet precis allting om invandring och dom verkar ju tycka att allt är så bra så bra men är det så? Tror ni dom har koll på majoriteten och slumområdena? Behöver vi mer? Är det så bra som dom får de att verka? Lever dom i en annan värld där invandring har en annan betydelse?

Nu kan de verka som jag är rasitisk men det är jag inte, vill bara skilja på det M anser och inte försköna nånting som inte borde förskönas.

Svara jätte gärna på det här för de finns så många olika åsikter.

TURKIET

hihih nuu åker vi, så bloggtorka i en vecka! Hoppas ni har de så bra allihopa. Puss & kram;)

RSS 2.0