PÅ SMÄLLEN!

Knocked up, Som den egentligen heter.

Handling:

Hon: En het singel tjej med fokus på karriären och sig själv. Fått " promotion" på jobbet och vill fira med sin äldre syster. Blir charmad i baren av en kille med orden rätt i mun ( dock mindre het ) och efter några öl för mkt ser även han ut som ett lovligt byte för natten.

Han: Arbetslös, lever på försäkrings pengar som börjar ta slut. Bor med sina odrägliga kompisar och röker på hela dagarna. En vanlig ute kväll och blir chockad över att en så het brud faktist pratar med honom så han chansar och får tillsut följa med hem för lite vuxenbus.

Dom: Åtta veckor senare kommer nyheten om att ett barn blivit till. Nyblivna föräldrar som inte kunde vara en större MissMatch men bestämmer sig för att behålla barnet och bli tillsammans.

Hur det går sen får du ta reda på själv, men jag säger bara SE DEN! Helt klar en klockren komedi för både Han och Henne. Ganska lång för att vara komedi men bara dessto roligare.


Den får : ♥♥♥♥ Utav Fem möjliga.              image224

Kommentarer
Postat av: Moa

jag jobbar typ varenda dag.. förutom fredag :P haha! fredag eftermiddag? (A) slutar visserligen 3 då.. haha, tight schema you know ;D
PUSS

2007-09-23 @ 15:02:45
URL: http://gunke.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0