AAAAAJ!

fyy faaan vilken träningsverk! Kunde knappt ta på mig min tröja imorse. Jag blev varnad om och om igen men neeeej jag tänkte bara att det skulle bli skönt. NU är det inte så skönt. Hur ska jag kunna jobba haha helt sjukt. Ska iaf äta frukost och sen är de gymmet igen. Fårse hur rörlig jag är imorron.

THIS IS FOR YOU BÄBIS

sötis här kommer en liten sammanfattning bara för diig! Vet att jag IGEN inte vart så nåbar men jag är en mupp. Hoppas du ändå vill gifta dig me mig (A)

Vi var ju på slottet iaf i tisdags, du vet vem spåårade för jag var nere och bytte rock så verkligen alla fick vänta på lilla mig. Där hände det inte så mkt utom att Elias fick för sig att jag gilla vissa saker ( vi tar det sen) och sen prata jag med sofia hahah shit vilka grejjer hon berätta! DU kmr vika dig av skratt! skvaller skvaller..vem är matilda??

Igår träna jag faktist med T.R och joinat gymmupparna. Har sån saaatans träningsverk och imorron blir det inte bättre haha önskar du va här för och klämma lite på min blivande muskler! önskar du var här hela tiden så jag slapp sakna dig så mkt :( 

Sen idag var det mindre kul...blev påmind om mina attitydsproblem av chefen så jag diska hans disk hela dagen hehe ( inte för att jag inte brukar göra det ) och skämdes en aning lr rätt mkt.

I helgen träffa jag faktist martin oxå, vi var och kollade tattueringar så det var nice. Sen ät vi lunch hos hans mamma. Och nu har jag massor och berätta så jag skaaaaa ringa dig men vet ju att du har besök hihi så smsar innan. Kysss och smisk på min  älskling.

IS IT CHOCOLATE? ORWHAT?

Igår efter jobbet gick jag in på pressbyrån/7eleven och satte mig ner en stund för att vänta på M som skulle plocka upp mig. Då när jag var sekunder ifrån att dö av tristress kommer en amerikansk familj in och muppen som jag är tjyuvlyssnar jag lite såklart. Dom har alla köpt en varsin LAKRITSPUCK och en smått road sofie hör tvekan i deras röst efter första smakbiten. OOOH its actually SALTY!? mmm weiiird. Is it chocolate? I thought i was chocolate!? It tastes funny. Och tio andra liknande kommentarer om hur konstigt det var och var de verkligen lakrits?? Hhaha pappan i familjen ville inte ens smaka så dom fråga mig ist!  Så det blev årets första glasspinne, gratis och mkt roande. Landet som har allt och lite till har INTE saltlakrits hihi.






Så idag är det jobb, igen.  Lite ledsen att jag inte hört fråb Dig...men hoppas din kväll igår var bra vad du än gjorde...

Imorron är det tattuerarstudio planerat efter skolan..ska bli mkt spännande! Byta piercing samtidigt tänkte jag :) Är jätte glad för att kjag äntligen vet vad min tattuering ska vara, nu kan jag börja med detaljerna...har tänkt skissa lite sj såklart men vill ha inspiration först! spännande.

( Måste bara skriva av mig lite. Jag är så trött på sthlm, vill bort bort!! VIll ha semester sola bada äta gott och mysa! Orkar inte med allt längre. Kan inte vänta till sommaren..bara ett litet break:( vet inte va jag ska göra. )


Dagens tanke: Sail away with me honey..what will be will be.

NO COMMENTS

idag var skit, hade så ont i magen och gjorde nog ingen direkt nytta på jobbet men får ta igen det imorron! Är hemma hos M nu...fforsman och robban är oxå här, jätte kul att se dom igen! hahah känns som jag saknat deras sjuka humor och alla flummkonverastioner vi haft (???). Grillning är kvällens aktivitet och de va längesen, första för de här året så det ska bli gott.


Klaraa min bebis ring miig! Jag vet att jag vart lite borta men nu är jag här! Du kan ringa sent om du vill babe;P miss you.




Just beacuse you're right don't mean i'm wrong.

SJUK PÅ JOBBET :(

har sååå ont i magen men måste jobba. Har tagigt lite time out för åh se om de går över men gör det inte de får jag gå hem...hatar att bara sitta här när de andra jobbar, känns så värdelöst men kan knappt stå utan och vika ihop mig. Det är nog en balnding av matförgiftningen inatt coh m-värk. Härligt!

måste gå ut och föröska jobba..kanske blir bättre om jag rör på mig?

ÄLSKLING!

Sötis jag vet! Fattar inte hur jasg klarat mig i två dar utan dig abstinens!!! Jag ringer idag på lunchen håll ut gosboll kamälen kmr!

UNTITELED

det har ju inte känts spec jobbigt att jobba om man tänker på vädret men idag ser det ut och bli sol! Härligt. Jag behöver värmen... Har inget att säga förutom syns senare.  Och Mupp.

VAD TRODDE JAG:(

Vad är du rädd för? Mig? lr att det kan bli jobbigt? Men guess what även det bästa saker i livet har jobbiga stunder men det så det ska vara! Hur skulle det vara om allt bara flöt på och inga problem, tråkigt!! Hur skulle man då verkligen kunna uppsatta när det är bra och är det ens möjligt att INTE ta nånting för givet då? Jag vill inte att hela världen ska veta jag vill bara ha en riktig chans..de är inte ofta man träffar nån man tkr om så mkt så varför inte gå hela vägen, varför hålla tillbaka????

Dont go telling me its over when u know youre my one and only lover.

ATT JAG ORKAR

Hade mötet idag det gick bra..ingen blogg lust men kör en snabbis. Tack älkslingen för  att du muntra upp mig idag, var super mysigt att fika och jag behövde verkligen den tiden med dig du får mig alltid på andra tankar vilken dag som helst. Har alltid lika stort leende på läpparna efter vi träffats! Du är min sol idag.

Imorron innan praktiken är det sandra time och de va ett tag sen så ser framemot det  :)  Blir väl luch och lite shopping, tjejsnack och spanande(A)









  Förvänta dig aldrig nånting så kan du  inte bli besviken..Can you read my mind? Funny how u just breake down.                                       Tack.

HURRA HURRA

Började dagen med en sötnos aka mupp. För muppen var det jobb och för mig var det kalas på schemat. Min älsklings syssling ( ?? tror jag det blir) fyllde år och de firas med hela släkten samlad såklart! Och han fick dela den dagen med nyfödda Selma som fick mycket om inte mer uppmärksamhet men det brydde han sig inte om när alla presenter skulle öppnas. Jag fick se den sötaste semlan nånsin och hålla henne såklart, hon va så liten och mjuk som siden blandat med dun för hon hade bara lite fjun på huvudet! Helt klart dagens stjärna. Jag blev kär! Hon var lite tjurig men när jag höll i henne verkade hon bli lung...så härlig.

Vi blev kvar ett tag, var så trevligt att träffa släkten och hade så mkt att prata om, alla var såklart intresserade av min praktik osv. Jag tipsade självklart om gourmet så den lär iaf halva släkten köpa ;)

Insåg att mina mindre kusiner inte längre var så små ( noo shiiit dom blir äldre dom oxå?? ) fast kände mig lite stor jämfört med dom ändå hihihi alltid kul. Unga som gamla har jag den bästaste släkten någonsin!

Sjukt trött, sitter och fantiserar om sängen nu men var tvungen att blogga lite innan. Har skrivit klar en uppsats till sam och den ska in imorron samtidigt som mötet...lite nervöst Chefen ska med så fårse va han har att säga?

Och kamäälen lycka till me cyckeln haha höll på att vika mig av skratt när du berätta! Och de känns så skönt att du fattar vad jag pratar om när du veeeeet ;P (A) hihi. LÖV U.

Kvällens citat: Thats that.

NattiNatt!


JOBB SOL OCH BRUNCH

så har man jobbat. Efter jobbet hälsade jag på söta Pauline och tog en välförtjänat kaffe samtidigt som vi babbla på om allt möjligt. Tycket lite synd om henne för hon slutar inte fören sex:( Medans jag redan var klar och påväg ut i SOLEN! Åhhh man blir så lycklig av sthlm sånna här dagar! Sen ringde min blomma och hon va lite bitter för det tråkiga vädret i malmö så jag fick lysa upp henne förmmiddag lite ( innan min mobil dog). Hatar att du är borta, tänk vad kul vi hade kunnat haft i vår och sen i sommar, fast i sommar har vi planer, lr hur kamäälen ;)?

Ska bara göra mig iordning och sen är det brunch med la familja, vet inte vart men de vet papi. Och efter det är det tyvärr lite plugg som måste göras so thats that. Jag är på bra humör så det är lungt!

Ikväll är det mys och god mat, inget drickande idag heller men de är väl bara bra? Njuter av trevlifgt sällskap ist :) I like it.

Morronens citat: Let the sun eluminate the words thats u cant find. image239

SMILE

Du gör mig glad!  jag är komplicerad du är enkel, jag är sur, du är söt! haha ibland är saker bäst i all sin enkelhet och jag brkar glömma bort det men du påminner mig.


Dagens citat: You make me wanna smile even if just for a while.


THATS LIFE

jag vill inte engång till...älskar honom så mkt och man tänker inte på det fören det nästan är försent. Varför ska de till nånting sånthär för att öppna ögonen? Vi är för öpptagna med andra "viktiga" saker och glömmer bort det som verkligen betyder nånting, varför tar man allt för givet? Så bortskämda men sen plötsligt försvinner det och vad kan man göra åt saken, inget!?  Sen får man komma ihåg att alla inte har en familj då borde man uppskatta sin egen annu mer. Vänner och familj är det viktigaste och finaste man kan ha så ta hand om dem.

Prata med snuttan idag och hon verkar trvisa, smått rastlös men de löser sig  bäbis! Jag finns här hela tiden och blev lite glad när berätta va som hände efter du läst mitt inlägg fast de va inte meningen åh göra dig ledsen :( hihi. Jag vet att jag skulle ringt upp igen men vi åkte till sjukhuset åh så, ringer imorron min lilla johan glans älskare! ;P ( sa till kristian i cafeeköket att vi var tillsammans hahahahahah undrar va han sa till alex? )

Hade ju planerat utgång men partyhumöret försvann liksom. längesen jag var hemma en heeeel fredagskväll men ibland måste man de oxå!

DRYGT

Inte bloggat på en vecka, men inte bara jag som haft de problemet! Störigt men men. Mycket har hänt på bara en vecka kmr inte ihåg allt men både bra och mindre bra. Skulle vart ledig men valde att hjälpa till ist och de va mindre kul när de bara gått skit rentutsagt..Har inte kunnat fokusera på de jag gjort och bara vart allmänt borta. Imorron är jag ledig iaf och de lutar mot utgång! Jag behöver ny energi så borde ju chilla men är näästan helt ledig i helgen så det är Lungt!

Skäms lite över min sjukt dåliga prestationsnivå den här veckan men sånt händer.

Min BÄBIS har flyttat till malmööö, varfööör?? Känns lite jobbigt och kmr sakna henne men verkar som de blri dessto mer telefonkontakt  så de är bara bra :) Älsklin bebis kameeelen löves you. Hoppas du har det bäst där neere och va inte ledsen jag kmr snart och då blir det top. Glöm inte toopshop hahah

Allt för nuu..

Veckan citat: Hon är av hon är på, hon är salt hon är sött.

RSS 2.0