DEBATT

Idag hade vi bla samhälls kunskap. Mycket intressant, jag älskar debatter och samhälls frågor. Intresseant att se vad alla tycker och olika syner på saker.

Tänkte på de STINALEE skrev om i sitt inlägg om zeigenare, och jag måste säga att jag håller med på vissa hörn! När min syrra jobbade på ICA kom de in några med stora kjolar och dom kom undan med saker för flera´tusen. Och de var inte första gången "dom" haft de problemet med " sånna". Och självklart ska man inte dra alla över en kam men hur kommer de sig att dom gör de så bra, dom måste typ bli undervisade lr nånting? Hade jag en egen affär skulle jag nog ärligt inte kunna släppa in dom utan att ha väldigt noga koll! Och de är hemskt att säga men dom har väl själva vart med och skapat ryktet?? Det kan inte BARA vara lögn och förtal, eller? Men visst, dom är lite speciella.

Jag vill inte att nån tar illa upp nu eller låta för rasistisk men måste bara lägga en kommentar om de här. Jag kan bara tala för mig själv men kan stå för att jag gillar inte tanken på att huddinge gymnasium har ramadan som högtid därmed att alla är lediga från skolan?? Betyder det att de går såå övervägande många inte kommer när den högtiden inträffar så saknas de så många elver att de inte är nån ide att ha lektion?? Om nångon har en förklaring jag inte verkar ha så kan ju den vara så snäll och förklara :) Och de där var inte irosniskt menat faktist.


SEXY BACK

image1851.image1862.3.  4.



♥ Jag bara älskar de här backless topparna, riktig heta på dansgolvet! Alla plagg kommer från ASOS.

♥ Den här omolott toppen är riktigt läcker för den modetmedvetna men ändå diskreta.

♥ Jag såg den här bommullklänningen och bara kände att den borde vara min! Såå himla söt. När man vill vara sådär oskyldig men busig på samma gång.
♥ Tunikor är ordet på allas läppar, man kan inte bli mer rätt i höst och den varianten med ett skärp i midjan är perfekt. Enkelt de dagar man inte orkar lägga så mycket tid och tanke på outfiten men ändå se bra ut.

MMM MAX!

Idag hade vi samhäll som sista lektion och vi fick gå lite tidigare, härligt! Så nu är jag hemma hos älskling och när han kommer hem så ska vi nog ut och gå lite...lr Jag går och Han springre. Efter de ironiskt nog så har vi bestämt oss för MAX hamburgare! hihihihihihihihi ååh så busigt! älskar Max!!det är ju såå himla gott och när man inte ätit de på ett tag så blir de lite exrta gott och jag blir helt lycklig av att tänka på de! Mohaha äkta matvrak! Men just därför har jag börjat POWERWALKA som alla pratar om. De är riktigt skönt faktist. Och inte alls lika ångestfyllt som att springa. De känns oftast skönt och tänka " ikväll ska jag ut och gå lite "  istället för " ikväll måååååste jag ut och springa -jag-dör-hellre-men-åt-ju-den-där-chokladbiten-ÅNGEST-och-de-är-bara-därför-jag-springer. Hahah den blev lång!


Thought for the day: Have no fear when the waters rise We can conquer this great divide

SCHOOL ANYONE?

Så var de dags för skola idag me, börjar vänja mig men har dock inte haft de så stressig heller så ska väl inte säga för mycket. Börjar 12 idag som alla onsdagar på HT. Inte helt fel med tanken på att vi slutade runt 11 igår. Idags står ReligionKunskap på schemat och jag HATAR det! Helt ärligt så finns de inget tråikigare, visst att man får lära sig om andras kultur osv men jag behöver inte kunna namnet på VARJE gud och vad man ber till dom för. Det räcker med en liten sammanfattning efetrsom jag inte planerar att konvertera så är de inte till nån direkt användning utan bara en massa onödigt plugg!   Och allt de där lärde jag mig i inte bara i sexan utan även i 8:an! Men viv har de bara en gång i veckan så ska väl inte klaga........................................................................( fast de gör jag iaf)

ÄNTLIGEN LITE BILDER

Nu kommer dom utlovade bilderna men bli inte besvikna! Tog exrta lång tid bara för nån ( jaaaaaaaaaaaaaaaag) var så himla lat!







                                      

LURAD!

haha som ni kanske sett så orkade jag inte lägga upp mer än två bilder men är hemma nu så väntar bara på att älksling slutar jobba så kan han skcika över resten så ni får se de fina Gripsholms Slott. Och lite Sofie och Älskling.

Andra dagen i skolan : Vi började med naturkunskap, helt ok faktist. Kjell våran lärare verkar helt OK och absolut bra lärarmaterial. Vi ska nog komma överens. Sen efter en och en halv timme så får vi rast och sen va de dags för bild! Med tanken på vårt blivande yrke så fick vi inte möjligheten att välja bland Musik & Bild. Utan vi fick BILD som sagt PUNKT. Men tur för mig att jag gillar bild, har ett alldeles eget skiss block med diverse skisser. Nu va det faktist ett tag sen jag målade, lite synd. Kan nog lägga upp lite bilder sen på några av mina verk .

Sen slutade vi faktist och kvar återstod lunch, min favorit del ! Så nu är jag hemma.

Update på bilderna vet jag inte riktigt när, måste själv komma ihåg att påminna honom ju haha!


BILDER

ok inte riktigt än..men om några min, dom är på G! Min älskling är lite seg så de dröjer ett tag men som jag lovat så kommer några idag, lägger nog ut lite mer imorrn oxå.

Är så galet trött, sov inge bra inatt...vet ej varför men jobbigt var det! Helt alldeles super trött nuu och väntar faktist på massage men pga. Dom joly's happy hour så får jag vänta lite till.

Signa mitt intresse för APU i London idag, alla söker nog så FAT CHANSE skulle jag vilja säga men kan ju alltid försöka. Låter spännande iaf. 

Blev så himla sugen på naturgodis nu! just nu oxå innan sängdags:( mupp..får köpa lite imorron hihi(A)



tick tack tick tack tick tack tick tack ticka tack.......NU kommer dom! haha men blev inte så många som jag trode, vi glömde bort kameran!




  

FÖRSTA SKOLDAGEN

Hej hopp! känner mig inte alls som de nervvrak jag var igår haha! himla tur det, fick dock reda på att jag kommer missa en danmark resa me klassen och företags intervjuer. That sucks men som tur är så känner min älsklings pappa lite folk så kan nog få ihop lite möten iaf, " fingers crossed". Och tråkigt me Danmark men tirkiet är inte mycket sämre de inte! hihi, tror hela veckan kommer gå otroligt långsamt för de brukar dom göra när man väntar på nåtning kul! fast de är de värt ;)

Jag lovar att bilderna är påväg, senast ikväll kommer dom upp!
löv jo




Första skoldagen gick för allmånt bra. Kändes lite smått deppigt men samtidigt lite spännande. Måste bli pluggis iår..men de ordnar sig!

HEllUU

Jag har ingen lust att blogga så helgens resumé kommer lite senrae plus bilderna. Jag hatar att känna såhär men jag är ju tjej! de kanske är skitlarvigt men de struntar jag i för jag har försökt att inte tänka på de men de slutar alltid men en stooor klump i magen.HATAR det!

ÅÅH JAG BLIR SÅ ARG!

Åh vad jag hatar när vissa personer inte kan lämna andra ifred! VARFÖR ska allt kännas ssååååå himla jobbigt pga EN person!? jag fattar inte..och varför kan då inte den andra personen bara fatta de??? Kan den föörsöka och tänka efter lite bara...hatar att känna såhär..känner mig samtidigt som den dummast människa i världen men jag kan inte hjälpa det!! Sånt här är mer känsligt för tjejer än va de är för killar.


ÅÅÅÅÅHHHHHH!!!!

I ALMOST FORGOT

Tänkte bara berätta att Kameran följer med såklart! Som lovat :)


THE DEVIL WEARS PRADA

Nu har jag faktist sett den och måste säga att jag blev glatt överraskad. Den va mycket bättre än alla andra måste-se-film-alla-har-sett-film. Helt klart se-om-igen material.

       


Andrea, en ung eximinerad journalist söker jobb och vägar till sitt drömyrke. Av ren tur blir hon anställd på den mest exlusiva tidningen RUNWAY. Hennes chef är en mardröm vid namn Miranda Pristley. Hon är en perfektionist häxa med väldigt bra klädstil. För att leva upp till hennes förväntningar och krav kommer Andy's nära och kära i skym undan. Ju bättre hennes karriär går dessto sämre blir privatlivet. Så hon måste välja.

Jag tyckte om den jätte mycket faktist och den får ♥♥♥ av 5 hjärtan.






Nu ska jag göra iordning mig och sen åker jag och älskling till GripsholmSlott för att njuta av vädret och sevärdheten. Ha en superbra lördag!

UTMANAD AV GUNKE

OK, GAME TIME!  Tack Moa för den roliga utmaningen, fårse vad för hemligheter som tittar fram ( haha låter mer spännande än what you're about to find out )

Regler:

♦ Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.

♦ Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor.

♦ I slutet av inlägget skriver du 8 personer.

Mina fakta/vanor:

♥ Bodde i Älvsjö fram tills jag började 2:an i Malmsjö.

♥ Har en dröm om att börja dansa streat, dansa när jag var mindre men slutade av nån konstig anldening.

♥ Måste erkänna att jag är LILLASYSTER även fast jag har en tvilling, eftersom hela 20 MIN skilljer.

♥ När jag tänker så är det oftast på ENG för jag tycker allt låter bättre då. Skulle vilja ha de som första språk.

♥ Skrev dagbok under en tiiid(??)...många tankar som INTE får komma ut haha!

♥ Träffat Hanson( ni vet Mmm bop) på flygplatsen i 9:an, sett Linda Rosing, Robbinson Robban, Liza Marklund Och MOA GUNKE ;)
♥ Sjunger i dushen men vem gör inte det? skillnaden är jag faktist tror att de låter bra.

♥ brukar sno amreican cookies från jobbet.


Har lite brottom så skriver  vilka jag utmanar senare!


HÅLL ÖGONGEN ÖPPNA

Håll ögonen öppna för i helgen kommer det massor med nya bilder, Enjoy!

Mmmmm!

min frukost fick bli turkisk ( som jag gärna vill kalla grekisk ) youghurt  med flytande honung. När jag var i Grekland me mammsen för några år sen så var de här en stor delikatess, dom gjorde hemmagjord yoghurt på hotellet och den var helt underbar!  Sen ringlade man hounung över och bara njöt. Fungerar som frukost och efterätt. Ni som vart i Grekland vet hur speciell och god deras honung är men för er som INTE vet så kan jag bara säga SYND! Den kommer från en spec blomma som bara finns i Grekland och har en smak av kola influerat med en nypa nötighet.  Finns inget godare sett att starta morgonen. Mums!


LÖNEDAG

hihi älskar lönedag! känner man sig rik igen, men känner jag mig själv så vet jag att den känslan inte varar länge fetresom jag antagligen kommer köpa en massa saker. Men de är ju så kul! Fast de mesta går ju till resan.

I helgen har vi pratat om att åka till ett jätefint slott, gå på grönan osv, sista helgen innan skolan! Det måste firas och inte ens sekund får vara tråkig ju. Jag är medveten om att inte många börjar den 27:de utan började redan i veckan men de gör inte miiig nånting. Ska även försöka träffa M, saknat henne massor i sommar. Båda har haft fullt upp så precis som förra året träffas vi precis innan skolan tar fart. Då har man massor att prata om och en känsla av att de blir en lååång fika. Mysigt!

Nu ska jag äta frukost och byta om och sminka mig lite, vänta på att S hör av sig och sen åka en sväng in till stan. Efetr det är de raka vägen hem till älskling och motionera ( NEJ inte de perversa ni tänker på..........än iaf ), Seeen får vi se vad som händer. All I got so far.


image148
Thought for the day: You've got to let your feelings show. So smile.

SALTY

Visste ni att när man är stressad så blir man oftast sugen på saltlakrits...? När jag tänker efter så stämmer det väldigt bra på mig, när jag har mycket att göra eller nånting att tänka på så går de inte att sluta tänka på salta sillar och salte katten osv, och efter några bitar så räcker det. Men tror fasen jag har blivit beroende haha! Choklad är oslagbart men saltlakrtis ligger tätt bakom. Ett tag kunde jag inte få nog av natur godis, glad att de lagt sig för åt de minst tre ggr i veckan! That's bad.


image147

Let's talk about sex baby


image146



Tittade på "the war at home" där dottern Hilary berrat för sin pappa att hon förlorade sin oskuld för nån månad sen. Som ni kan tänka er så tar han det mindre bra och kan inte ens titta på henne. Men on the other hand så var hon ju nästan 18 och i ett förhållande, så de kunde vart värre! Första gången borde vara nånting minnesvärt, kanske för att det var såå ortoligt dåligt och inte som man förväntat sig, lr kanske för de var precis så bra som det kunde bli och man skulle inte velat byta med nån i världen.

Jag har en teori, och den lyder såhär: Om man förlorar oskulden men nån som man inte är kär i och inte har ett förhållande med MEN man är nykter och helt medveten om villkoren så tycker jag inte att de gör nånting. För när man väl gör det för första gången med den man faktist ÄLSKAR så kommer det vara tusen ggr bättre och skönare efersom man " övat" innan.

Första gången betyder olika för alla och har olika värden. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig, på gott och ont. Vi flickor drömer ju om att den rätta killen ska " storme me off my feet " och allt ska vara perfekt med ljus och musik och rosblad och söta små underkläder. Det hade vart en möjlighet om vi bodde i Dreamworld. En realitycheck nån kåtbock och lite nyfikenhet senare så händer det förr eller senare. Jag dömer ingen, kan bara tala för mig själv men jag tror att de bästa sexet har man efter man " övat " några gånger och tjejr gillar att öva lika mycket som killar och inget fel i det.

Det hemska är att när tjejer tar för sig sexuellt med fler än en kille "(singel tjejr såklart) så är det FEL och folk pratar bakom hennes rygg. Men om en kille däremot har sex med fler än en ( inte alltid singel....?) så får han nästan ett diplom för det och folk ( KILLAR = folk) ser upp till den personen?  Sad but True, det var inte längesen kvinnor började ha sex som killar. Med det menar jag  meningslöst sex. Man raggar upp nån, får sina behov tillfredsställda och sen drar man.

Tjejer förväntas ofta ha en massa känslor för VARJE kille man ligger med  men ibland kan de vara så att de enda känslorna ör Lust. Vilket chockar de flesta. Newsflash för de flesta men de är bara gilla läget och skäms inte för att vilja samma saker som killar. 

                              


Gomorron!

Solen skiner och livet leker! Ska snart ta bussen hem och tvätta min enorma tätthög på golvet. Har snart inga kläder att ha på mig och vet inten om ni håller med men de kallar jag katastrof! Fårse vad som händer ikväll, lr om jag bara tar de lungt och njuter av tiden innan skolstart.............?

Thought for today : "Taking my own sweet time."

Jaaa...?

Lite mer tankar ang. skolstart. Våra lärare kunde inte vart mer noggrana att påpeka hur  svårt de 3:dje ( ?? ) året kommer bli, de ska ju vara de lättaste men ICKE! Här är de hårda tag som gäller och de känns ju sådär lagom kul, MEN som sagt så får man inte börja tänka negativt redan nu.  Det bästa jag kan komma på är att INTE skjuta upp läxor prov osv. ANVÄNDA min kalander och inte bara titta på den, kort och gott, Planera. Vist låter det bra, men ju närmare man kommer planering dags så låter hela iden URDUM eftresom varför ska man börja plugga idag om jag kan slappa idag och börja i övermorron?? hallå!? jag är 18, kan inte vara föör seriös än inte......de kommer........lr?

Men jag har lovat mig själv att försöka iaf för min egen skull. För på så sätt har man oftast hela helgen ledig och man får koll på läget, och de är nånting nytt för mi hahA!

mmm...måste nog fotrtsätta tänka lite..

NYA TAG!

Ush har varit usel på blogg fronten i ett par dagar nu. Har helt enkelt inte haft energi eller lust. Har funderat en hel del nu såhär innan skolstarten och en lite blandade känslor kommer fram. Förra året var nog ett av dom värre skolmässigt. Med tanken på att när det precis böjat var jag tvungen att ta en veckas ledigt pga extrem utmattning. Det låter kanske lite konstigt med tanken på att jag bara var 17. Men under lovet hade jag tre jobb, alla hade tidiga mornar och hektiskt arbete. Men är man 17 vill man inte missa allt de roliga bara för jobbets skull, de va ju sommarlov! Så jag gjorde allt alla andra gjorde, festa, drack och sena nätter. Hade den bästa sommaren nånsin, plus det underbara vädret. 

En vecka innan skolan börlade hade jag äntligen LOV helt utan jobb, men tror ni jag sov ut? dum som jag var så hade jag inte en dag utan nånting som fanns och göra. Under tiden som jag knappt sov på två månader så åt jag heller nästan inte, var för stressad osv. Träffade mycket nytt och roligt folk så det var värt det! Jag klarade skolan nätt och jämt men med lite hjälp från en av dom absolut bästa lärarna jag känt så gick det. Men alla var inte lika förstående efetrom jag plugga hemma en del och hade " gilltig frånvaro " så var det många som undra men det var föraa året! 

Nu gäller nya tag och ett nytt läsår! 

LINDSAY LOHAN




                                                  image134

I hennes debut film som tonåring " Freaky Friday" så hade hon visserligen lagt på sig lite men hon hade " det " på alla rätt ställen! Hur fina kurvor som helst och fanns nog inte en enda kille i biosalongen som INTE tänkte på henne naken. Och det fanns nog inte en tjej som INTE ville ha hennes röda fina lockar och former.

Hon blev en prakt exemplar på hur en sund och normal kropp borde se ut i verkligheten och hon var inte bara en till äter-aldrig-nära-anorexia skådisen. Hennes eldiga hårfärg var minst sagt banbrytande från alla platina blondiner som bara vill se ut som alla andra och inte ¨ha nån personlighet.

Men efter ett tag föll även Lindsay för den hårda pressen i Barbielande aka Hollywood. Folk började prata om att hon hade ätstörning vilket var ganska logiskt med tanken på hennes viktras och beniga kropp. Jag tror personligen att det hade mycket och göra med hennes pappa och föräldrars skillsmässa Samtidigt som hon inte ens blivit vuxen men lever i en minst sagt onormal miljö med krav som är omänskliga. Hennes karriär är på topp och jag tror inte hon kan hantera allt som krävs, efetrsom när man är i den här åldern vill man ju festa och ha kul oxå. Man är inte redo för allt för mycket ansvar. Och med tillgång till alla V.I.P rum i hela Hollywood så kan det lätt gå över styr, sen är det nog lätt att hamna med fel folk och Teenage SuperStars är ju kända för att festa och hamna i trubel. 


                  

image139

ÄNTLIGEN!

Nu har jag jobbat klart " sommar shcemat " vilket betyder att jag inte jobbar varje helg längre, whohooo! Äntligen sovmorron som normalt folk på helgen. Jag tänkte iaf sno en lista från S i brist på annat och se vilka kul svar som dyker upp.

  • ...Vilka ställen har du bott på: Älvsjö och Stockholm
  • ...Vilka språk kan du: Svenska, Engelska och Franska
  • ...Gillar du att dansa: Bland det bästa som finns!
  • ...Vilka instrument kan du spela:  Inga, men vill kunna piano.
  • ...Vilka var du senast ute med: Underbara Linda, Ric, Danne, Meeka m.m
  • ...Hur ska man göra för att verkligen imponera på dig: vara ärlig men ödmjuk
  • ...Kött eller bananer: uuhm?
  • ...Beundrar inte: Folk med pappas pengar
  • ...Jultomten eller påskharen:  Jultomten ju!
  • ...Favoritland: Inte vart i så många än...
  • ...Rock eller pop: Måste nog säga pop
  • ...Tror du på någonting högre: Både Ja och Nej.
  • ...Vänster eller högerhänt: Höger.
  • ...Upp eller ner: beror heelt på vad man menar?
  • ...Estetisk eller matematisk: Estetiskt
  • ...Är du blyg: Mer när jag var yngre, Nu kan jag inte sluta prata haha!
  • ...Är du politisk aktiv: Inte så värst faktist....

TRÖTTER

Hej allihopa! Har jobbat idag, mycket roligt som vanligt haha! Var iaf på fest igår oxå och kvällen är den mest lyckad på länge. Drack sådär lagom mycket och kanske lite för lite tom, men hellre de än tvärtom. Tänkte att jag går hem i hyvsad tid så jag skulle klara av mina uppgifter idag, till min stora förvnåning kunde jag knappt somna! Jag var heelt klarvaken, och efter ett par timmar lyckades jag iaf. Sen vid halv tre kom min käre bror in och väckte mig för han ville prata lite. Inte kunde jag somna om sen inte! grrr* vågade inte titta på klockan för att se hur lång tid innan den ringde, men behövde inte vänta länge. Så väl på jobbet tänker jag, De går bra, Jag jobbar, Jag är inte trött, De går bra, Jag jobbar, Jag är inte......zzzzz.Och Började känna ögonen slockna och kroppen kändes tung och jag började fantisera om min vaaarma, sköööna säng där hemma. Så mycket för  " jag är inte trött " haha! Helt underbart sen att få komma hem och SOVA. Men det var ju lite dumt nu kom jag på........hur ska jag somna ikväll?

image133

GODIIS

är så sugen på godis! Älskar saltlakrits och choklad. Går inte att få nooog! Idag kommer iaf resten av familjen hem. Lite skönt faktist, läskigt att vara hemma själv för länge haha!  Planer för idag är att åka in till stan och möta upp M efter jobbet. Hon ska kolla på nån tröja och sen fika och prata lite s***t kanske. Min skriv förmåga är like med noll på morronen, huvudet står helt stilla. Tror lite godis skulle sätta fart på det men de får bli senare.

image132

BLÄNKANDE NYA

image131

Jag bara älskar den här Christina Aguilera stilen! Även känd som Betty Boop. Den är underbar. Och vet inte om ni ser det på bilden men dom  har klackar som heter duga. Lärde mig för bara några månader sen att gå i högklackat och sen dess är jag fast.  All ära till ballerina skon men finns inget som slår ett par höga klackar, så länge man kan gå i dom för annars kommer nog modepolisen och burar in en.

Med en lack sko kan det inte bli fel!

SHOEAHOLIC # 1





image1251.image1262.image1273.
image1284.image1295.image1306.


För er som inte redan visste så är jag en SHOEAHOLIC big time! Har tyvärr inte hunnit sätta in bilder på mitt senaste inköp men lugn, dom kommer. En outfit kan vara hur chick som helst men utan rätt underlag, alltså skorna, så kan man lika gärna ha på sig en gamal T-shir och sweat pants. Underskatta aldrig skor, det är Skor bär Torn. På samma sätt kan dom göra en alldaglig utstyrsel redo för party på två skeunder.  Du ser inte bara lång och snygg ut, jag känner mig hur redo som helst för att möta vad som helst i mina klackar! Kanske inte offroad vandring på 5 timmar men ni förstår vad jag menar.  Dom lyfter inte bara dig men även självförtroendet. Hitta några på asos.com som jag gärna skulle lägga till i min samling och några mindre önskvärda men värda en kommentar.


1. En svart, enkel, fest som vardag högklackad plattfroms designe. Nånting Lindsay Lohan skulle välja.

2. Peeptoe, vit sommar sko med en tidig Audrey Hepburn känsla . Vill ha! Skulle passa så läcker med en pennkjol och vit puff ärms korärmad skjorta.

3. Silver som vi alla vet är " it " färg på acessoarer. Får dina fötter att stråla! En enkel men ändå briljant snörning för den lite mer vågade, och "färglada" person.

4. Nu till dom lie mindre önskvärda men nämbara. Första tanken som slog mig var Foppa tofflan! Måste erkänna att den har en skrämande lik känsla årets sommarplåga. Fast en helt klart bättre variant för den modemedvetna.

5. Har sett dena sko överallt! och jag ser ingen skillnad, bara priset. Gillar pirat stuket som träder fram och hade inte haft nånting emot att ha på tossingarna.

6. Jag blev bara så förvånad när jag såg dessa haha! Var tvungen att ta med dom bara för och visa.  " Who in theire right mind would wear this in 2007!? Haha ett gott skratt fick jag iaf. Men visst för ett par år sen hade dom nog sålt som smör.

DO'NT DRINK AND GET DRUNK

haha nu mår jag mindre bra, det blev lagom sent eftersom älskling kom och sov hos mig eftersom han åker på info helgen på fyra dar (!!?).  Träffa lite nytt folk och gamalt! trevligt trevligt. Blev lite mycket och dricka haha men fick hjälp av M och J så drack inte hela min SexOnTheBeach själv inte. Då hade de nog slutat mindre bra : / Men hemmafester är inte så dumma trots allt. Undrar hur det går för J som skulle upp och jobba idag, jätte glad att de inte var jag för hade aldrig orkat. Fast mår bättre än vad jag trode när jag gick och la mig så det är ett plus!

ska göra lite te och titta på en film nu:)

HAVE TO HAVE!



                                                                image118




S gjorde en mycket bra lista på saker coh ting som vi alla nog inte skulle klara oss utan i vardagen. Så jag tänkte göra min egen lista.

♥ Mobilen
♥datorn                           
♥hörlurarna

Det absolut värsta som kan hända påvägen till skolan är att jag glömt ( !! ) mina hörlurar till mobilen. Sånt kan förstöra hela förmiddagen och sen efteremiddan när man är påväg hem igen. Jag klarar inte av att sitta på pendeltåg eller buss utan musik. Älskar att trycka på radion eller walkman och bara sluta ögen åh sen stressa av, bara andas ut och låta musiken göra resten.  Prata om det i ett tidgare inlägg om hur stor skillnad musik kan göra när man är nere lr stressa.

SÖDER

Blev lite ändrade planer så M joina mig och J, vi tog en fika på söder och vädret var inte det bästa men sällskapet dessto bättre. Tror M gillade min kompis mer än mig haha! Och så fick jag ut min skatteåterbäring...lr vad det heter;P Men den får jag inte röra, måste direkt till M's pappa som betalt resan. hihi åker snart!

Nu ska jag väl bara ta det lungt och ladda för kommande fest ikväll, J blir 18 och det måste firas. Börjar lite smått hemma hos mig sen drar vi vidare. Vet inte ens vilket folk som kommer men det blir nog bra!

image116

ONSDAG

Älskling sov hos mig inatt och det var mysigt som alltid, hatar att säga hejdå på morronen när han ska till jobbet, jätte jobbigt:( Eftersom han är borta i från torsdag till söndag på lumpen info, och han kommer inte vara nära direkt. jobbigt jobbigt jobbigt.

Men jag har planer för hela dagen så jag slipper tänka på det! Ska till centrum nu och möta upp J, sen åker vi in till stan och ser vart dagen tar oss. Längesen vi sågs, bara vi, så det ska bli skojj!


COSMETICS

  1.      image1092. image110  3.  image113  4. image1115.   6.        image115
                                                                                        

Va inne på lite olika kosmetika sidor och hittar massor med gosaker! Älskar lite vardags lyx även fast de inte är min starka sida. Vackra flaskor, läppglans och fina förpackningar kan avgöra helt om jag köper nånting lite som jag igentligen inte behöver. Men ibland så måste man helt enkelt få skäma bort sig själv!


1.♥  En SexAndTheCity box är nånting varje flicka borde ha i sin DVD-samling.

2.♥ Hitta det här läppglanset från Dessert beauty, ni vet Jessica Simpsons kollektion, läckert!

3.♥ Den här läppglans/rouge kommer ifrån
jelly pong pong och krämrouge är ett måste för äppelkinder.

4.♥
Även den här är från Dessert beauty och den är också ätbar så ett tips till killen om ni läser de här.

5.♥ Vill ha! finns att hitta på SOUK, drottningatan. Så lena och fina läppar man får!

6.♥ Dushcrém från Rose & co. där du kan hitta massor med just vardagslyx!

GOMORRON

min första natt med rullgardiner, whohoo! Helt underbart! brukade alltid vakna av att solen sken in och hetta upp hela rummer till en bastu i mildare grad. Helt otroligt att jag fick sova längre än till 7 imorse!

hmmm...det var allt för nu!

FROM HELL

                                                                           image108


From hell.

En historia baserad på en verklig händelse, runt sent 1800 - tal. En brutal mördare ( jack the ripper ) härjar på londons gator och alla horor verkar vara de som är i fara. En efter en hittas dom uppsprättade och rövade på sina könsorgan, med vindruvs kvist brevid. En polis spelad av johhny Depp får "visioner" om dessa mord och bestämmer sig för att lösa mysteriet tillsamsn med en av hororna, spelad av Heather Grahma.

Filmer med Johnny Depp i huvudrollen kan ju inte vara annat än bra, även den här får ett bra betyg. Hade nog lite förhöga förväntningar på filmen men den får ett stark VG♥♥. Ganska mörk film ,man får inblick  i hur eländigt det var på den tiden i storstäderna. Sånt vi tar för givet var mindre självklart på den tiden. Bara av att se miljön dom levde i är deprimerande. Men Johhny Depp var lysande som vanligt!

AT HOME

jahapp. jag kom hem för min käre bror ville ha sällskap hemma så snälla lilla jag pallar min söta rumpa på buss och pendeltåg hem. Och vad får man för det? jooo jag nerskickad för att köpa godis, SJÄLV ( !? ) och sen skulle han tydligen bort ikäll och va me grabbarna??? Fast lojal som han är så köpte han en sexonthebeach färdigblandad på båten så jag får nöja mig med det, but still.....lite muppigt! Men jag förtjänar en kväll heeeelt för mig, för måste säga att det var längesen, kan inte komma ihåg de faktist..?


PS. ursäkta alla mina stav fel i bloggen men i stundens hetta är det svårt att hålla koll på skrivandet OCH stavandet...............................sådeså! hihi

I'm hooked



Underbart armband från Disney Couture by Kidada Jones med Pocahontas

Disney Couture by Kidada Jones
1 150 kr



Disney Couture by Kidada Jones fina "´Snow White hand mirror" halsband
540 kr



Disney Couture by Kidada Jones fina "Fairest of them all" armband
425 kr



 
Askungens fina slott som örhängen
335 kr


Va inne på kyss johanna och hitta dom här ursöta disney nostalgi smyckena! Jag bara äslkar idén. Vem skulle inte vilja ha på sig " fairest of them all " - armbandet? Det är ju superläckert! Och de där örhängenrna med Disney slottet är underbara. I'm hooked!

Nicole Richoe, Paris Hilton och andra "It" kändisar har redan hakat på den senaste trenden. Det är Chick, old fashion och nytt, allt på samma gång! Vilken del av dig är Disney? 

VARMT!?

Idag när jag var påväg hem så hade jag shorts och linne på mig.  För varje steg jag tog blev det bara varmare och varmare Och varmare. Jag tycker verkligen inte om det här vädret. Vinden fläktar inte och det kan börja regna vilken sekund som helst. Det är inte ens nån skön värme, den liksom klibbar sig fast på huden. Jag kan bara prata för mig själv men man blir ju så seg! orkar inte göra nånting, vill helst sitta still så jag inte blir för varm haha! Måste man gå naken för att de ska vara skönt och vara ute? Iståntfall stannar jag inne!


GODISMONSTER

Kom nyss hem för nån timme sen, var nere och köpte goodis i den nya STORA godisbutiken hihi, Jag och min bror tänkte vardags svulla lite nu innan skolan börjar när man måste bli seriös igen haha!  '
                                                                                                                                                      image101 

En liten dikt jag hitta :

Mmmm....
vatten forsar i mina öron
jag känner vatten dropparnas värme omge min nakna kropp
strömmar från halsen ner över bröstens kurvor och sen slingrar sig runt benen
varje muskel ger efter
lugnet sprider sig
pulsen saktar ner och ögonenlocken sluter sig
tankarna blir suddiga, dom domnar bort


....................jag önskar att tiden stod stilla


En perfekt beskrivning av en underbar varm och lång dush. Jag skulle nog kunna dusha i timmar om jag hade tid. Bara stå där och njuta, låta tankarna flyga iväg och bara bry sig om INGENTING.  Efter soliga dagar är det super skönt med en sval och kall dush. Kyla ner kroppen liksom.

NATTINATT

Dagen till största del betog av : Vakna
                                                         äta frukost
                                                         börja packa
                                                         städa
                                                         diska
                                                         låsa
                                                         åka iväg ( vända efter 2 min för att låsa stora toaletten ) 
                                                         sitta i bilen 2 H
                                                         komma hem
                                                         äta middag
                                                         möta upp phille jocke andersson
                                                         titta på film
                                                         åka hem
                                                         Snart dusha och sen SOVA :)

Fårse vad som händer i veckan, träffa J förhoppningsvis och en 18års fest på onsdag. Ska nog ut på lördag oxå och kanske ringa S.

TILLBAKA!

 heej! har vart lite blogg torka ett tag, ledsen för det men nu är jag tilbaka med en massa nya bilder!

Har varit på älsklings land och myst. Vi kom dit i torsdags kväll, och en folksamling va där så vi blev inte helt själva första kvällen. Nästa dag åkte vi in till Linde och gick i affärer trots det dåliga vädret. Vi tog även en välförtjänt fika!

        Älskling och jag vid Preem, påväg mot avlsappningen och jag tog med mig lite gott till bilresan.


Efter middagen så åkte hans mammi hem och äntligen var det bara vi. Kände att en fisketur i kanalen skulle sitta fint, ( rättare sagt, älskling gjorde det ). Mörkt var det när vi började och mörkare blev det! Måste erkänna att jag är lte mörkrädd så vi började röra oss hem efter ett tag.

   Det regnade tom! hihi lite spookey. Hade även på mig en otroligt väl stylad outfit.


Nästa dag vaknade vi runt 12.00 och det var mulet! jätte tråkigt, fast efter vi ätit frukost så sprack allt upp och solen kom fram. Mysigt! Glada som vi var så kände vi hettan komma och jag la mig vid stranden och solade lite. Älskling ställde sig på bryggan och börja fiska. Efter ett tag så ville jag bada men det är ju inge kul och göra det själv, så lurade med mig badkrukan.

Sen precis innan vi skulle hoppa i vattnet så nappar det och en jädda sitter på kroken!

               

Efter allt fiskande och badande så bar det av in till Nora och glassen!

              

På kvällen när vi kom hem så började vi med att laga en super god middag. Väl mätta och belåtna så plocka vi undan allt och tände alla ljus på bryggan. Kände oss lite busiga så det blev lite näckande;) Allt kändes som en scen tagen direkt ur nån romantisk Hollywood film, härligt!

      

Måste bara visa en bild på den sjuk fina bastun! Och lite övriga bilder.

      

Helgen som va, var helt klart välbehövd. DEn bästa helgen på länge, plus det fina vädret! Nu är jag avslappnad, nysolad och mår allmänt väldigt bra.hihi!

Hoppas er helg vart lika mysig!

OH WHAT A DAY

Herre vilken dag! och vilket hemskt hemskt hemskt väder!  Jag börjar dagen med att göra lite frukost och ett stort kallt glas o'boy. Sen ringer S och undrar om jag vill möta upp henne i stan, vilket jag såklart ville. Kruxet var att jag han inte dusha och det kändes väl lagom kul. Mindre kul blev det när jag går utanför dörren och upptäcker att vad som såg ut att bli en kall regning dag var igentligen en VARM och KVAV dag. Hade lite brottom till bussen så han ej in och byta om. Väl på tunnelbanan in till stan så börjar jag känna värmen klibba sig under tröjan och tänker för mig själv, hur ska det här gå!?

Inte hade dom någe bra luftkondition heller nånstans. Sällskapet var lika trevligt som vanligt men jag börjar känna mig mer mer ofräsch, vilket jag absolut hatar( ! ) när man går i stan.

Ett par skor och några hudvårds produkter senare så bestämer jag mej för att nu är det nog. Jag bara måste hem och dusha kaaaaallt! vilket jag gjorde. ( Förlåt gumman, gottgör dig sen babe;P )

Så nu sitter jag här, nydushad och glad igen!  Håret har volym och luft igen, la om sminket och ren klänning fick åka på!

image74

>COSMOPOLITAN<

Äntligen införskaffat nya cosmo, den small version eftersom nån idiot hade haft sönder den stora tidingens cover och tagigt alla parfym prover och den lilla träningsguiden. Måste börja planera höstens mode inköp och läsa alla roliga artiklar.

Har idag faktist inge gjort nånting. Ganska så skönt för en omväxlings skull. Tog ett bad, tände lite ljus, satte på såndär relax CD och bara njöt! Tog ut iskall dricka från kylen så man inte blri föör varm hihi.

 Nu väntar en tur hem tii mig för lite ombyte, åker till landet imorron, så skönt!

SEX AND THE CITY

Jag och S hade för några hegen sen ett SATC maraton. Har aldrig sett dom i följd förut, visste inte hela historien om Steve, Big lr Aiden, nu gör jag de haha! Och det måste nog vara min absoluta favorit serie. Carrie är så läcker med sina något galna outfits, Charlotte är så fin hela tiden och en aning pryd, ständigt på jakt efter en man. samantha kan bara inte få nog av sex lr karlar och aktar sig för att bli kär, kanske för hon en blev sårad, Och Miranda är en riktig gnällfia! det mesta som kommer från henne är nånting negativt men hon har sina sidr hon med.

Inget får mig så glad som lite SATC + en bit choklad hihi.

image73

LITE FUNDERINGAR

Nån tog upp ämnet om deprission, jag har skrivit lite om det längre ner men vill lägga till lite och gå lite djupare.

Jag har en känsla av att nästan alla går igenom en tid lr fler när det mesta känns pest och pina. Man känner att det inte finns så mkt att se framemot. Saker som inte borde vara såå jäätte jobbigt eller  "uppsetting" kan få en att nå botten eller ett mindre utbrott samt förstöra hela dagen. Varför ska det vara såhär? varför mår vi så dåligt nuförtiden? Det finns så mkt borden och så mkt av allting, men nästan ingen riktig öppenhet om saken. Mår man dåligt så är det fel tycker vissa, lr så är det inte normalt. Tjejer kan hitta hur mkt som helst att må dåligt över. Killar vet jag inte så mkt om, dom pratar inte om det men klart det finns dom som psykiskt inte mår bra. Åandra sidan är killar ganska mkt mer lättsinta av sig, som studsar av saker som känns jobbiga och tänker " Det löser sig", vilket det i flesta fall gör. Jag tycker vi tjej tar saker på för stort allvar. Det finns så mkt underbart med oss Brudar, men vi måste lära oss att inte ta allt på för stort allvar även fast det kan kännas riktigt svårt ibland.

Världen går inte under om vi inte får MVG på det där provet, lr om vi inte är pinnsmala på gränsen till anorexia. Vi måste sluta oroa oss över att visa våra fel, för alla har dom! Har vi blivit hjärntvättade till att tycka mänskliga saker som dåliga dagar inte är OK?? Får vi inte ha stunder när sminket inte är perfekt lagt eller det går lite sämre i skolan?? Det har dock varit mkt prat om att man ska vara den man är och inte bry sig om vad andra tycker. Men hur kmr det då sig att allt vi vill är att INTE sticka ut med egna åsikter och sätt att se på saker.
 
Jag kan erkänna att jag själv har fördommar och kan se ner på folk utan anledning. Så jag började funderar  på varför?........ är det inet mkt för vi ser bilder i skvaller tidingar på kändisar med myskläder på och slavrigt uppsatt hår  och bervid står det en kommentar som total nedvärderar den människan till molekyler och dömer ut personen som normal. Det kan ibland låta som att dom begått något hemskt brott och hur i hela världen kan dom se ut sådär!? KONSTIGT att vi börjar granska folk omkring oss och tänka, " hur kan hon ha på sig det där, hur kan hon se ut sådär, hur kan hon gå ut sådär?? "

Vi sätter alla dom här kraven på oss själva och inge gör nån direkt insatts för att lösa problemet? Jag ser det dom att i dagens läge så håller allt det här på att eskalera och det finns inget stopp. Jag har kommit på mig själv att känna ångest bara för jag inte har DEN tröjan osv. Jag menar ÅNGEST!? hallå! Det är ju sjuk över nånting som kläder, det ska ju vara kul. Lr ångest för min kropp inte är 1,85 med perfekt bränna.

Nu börjar jag känna tankarna skena iväg, men snälla lämna en kommentar om du har nån åsikt du vill dela med dig!

GONATT

Heeej hejsan hallå!

Ikväll åkte vi och köpte kakor samt dricka, sen tog vi bilen till ett super mysigt litet badställe med brygga båtar och klippor. Där satt vi me filtar och bara mös, vattnet  var helt blankt och stilla. Solen började gå ner och fiskarna gjorde ringar i vattnet. En underbar kväll och så härligt varmt trotts att kl var över nio. Sånt gör mig såå avslappnad och jag älskar att dela det med älsklingen. Oslagbart! Det enda som hade kunnat gjort det liite mer perfekt skulle varit lite cahmpange och jordgubbar doppade i vit choklad hihi. 

image72

OH SYNNYDAY

Åh solen skiner och det är sommar! Så underbart. Har varit och badat idag, fått lite färg hoppas jag. Det har redan hunnit bli agusti och sommaren har anlänt. Jag vet inte om nån håller med mig men det har inte riktigt kännts som sommar fören nu. Och man blir på så bra humör när solen skiner och det är härligt varmt.

Måste gå ut lite igen och fortsätta sola!

MMM...

jaaa.....hmmmmm.......vad ska jag skriva? jag fick lust (men inte ork) att blogga. Är sjukt sleten efter en hel veckas jobbande med tiiidiga mornar. Fick ej som jag ville idag, vilket var grönan igen! haha nej, vi åkte och tottade på P. när han körde gokart och inte såndär man själv hyr och leker med utah en riktig gokart tävling!  Det var kul och väldigt varmt. Blev dock lite långtråkigt mellan loppen................................För mig. Pojkarna verkade ha så kul så. Jag försöker tänka att de vore ungefär samma sak som när vi tjejer shoppar lr nånting sånt. Dom kan få ha sitt lilla roliga, kan tom. vara kul!

Det va allt för nu!

ENOYD

Ush ibland har man sånna där dagar när man bara är jätte irriterad. Fast en Sofie med lågt blodsocker är nog sneppet värre haha! Får inte jag äta när jag behöver så går jag i taket och ingen går säkert då, inte ens brad pitt om han skulle vara i närheten.  Tricket är att man försöker säga så lite som möjligt och tänka så lite som möjligt. Och det brukar ju fungerar tills nån bara BER om ett utbrott precis innan maten. Men sen efter lite Love in my tummy så blir jag en ängel igen. Det är som två helt olika personligheter måste jag nog säga. Hemskt! Har ni samma problem?

  Jag har iaf precis kommit hem från jobbet och vi funderar på Pride-festivalen, inget jag gjort förut så kanske vore lärrorikt? Och efter grönalund besöket igår vill jag dit igen men med kompisar istället och lite senare så man kan åka hur mycket som helst.

Vill ju inte sitta inne och uggla nu när solen kommit!

Ha de bäst!  image71

LOVE IS IN THE AIR!

Ååh måste ju bara berätta att älskling är hemma igen! hihi så mysigt, men det har varit en ganska jobbig vecka tyvärr. Men det har sina anledningar det med.

Men struntsamma för nu är han hemma! Och jag är heeelt ledig nästa helg cilket jag inte varit på över en månad. Så nånting kul får det planeras, vad har vi inte riktigt bestämt än men jag längtar!

image68

GRÖNALUND

Hej hopp!

Har jobbat idag som vanligt, gick upp 5 istället för 4 eftersom min käre mor var så snäll att hon skjutsa mig till jobbet, jätte tacksam för det haha! Morron trött som jag är.

Efter jobbet åkte jag det tre fyra busstationerna in till Gröna lund för att där vänta i 40 min på Mamma och resten skulle ta sig in. Det var min (halv) bror med familj, vilket betyder att min underbart söta brosdotter var med. Hon fick ett åkband och vi andra köpte kuponger.

Jag trode att jag skulle få åka nyckelpigan femtioelva ggr om men så blev det inte! Smart lr elak som jag var så lurade jag med henne på både kvasten ( den nyaste i grönalund familjen) och popexpressen som var hosted by The voice. Spelade bara bra musik och fort gick det!

Frammåt ett två så sprack himmlen upp i solsken och vi åt lunch i gräset vid vattnet, underbart! Hela förmiddagen har bara varit så skön och man glömmer bort ibland hur trevligt det kan vara att umgås med familj och släkt.

image67 

MUSIC BABIE MUSIC!

Jag vet inte om ni har tänkt på det men MUSIK, kan i nästan alla lägen göra en glad och på bra humör lr ge den sista glöden för att klara av nånting. Som idag hade jag en ganska jobbig dag på jobbet, den var lååång och allmänt seg. Så på tåget hem så tryckte jag på Mp3n och sakta men säker började den stressade känslan gå bort. Efter ett tag såg jag tom. fram emot att jobba imorron också!

Jag är en stress lisa och musik kan lugna ner mig som inget annat, inte ens choklad kan slå det! och alla som känner mig vet att jag älskar älskar choklad.

Jag skulle verkligen inte klara mig utan bra musik. Och jag är en sån som måste lyssna på texten riktigt noga, vilket kan göra den såå mycket bättre, och så mycket sämre ibland. Nån som håller med?

Måste bara berätta om gårdagen. Jag slockna vid ca 18.40 och vakna av att Håkan på jobbet ringer och undrar vart jag är? haha guess what, jag sov och hade inte vaknat av klockan. Hade en så otrolig dröm som jag inte tänker gå in på detaljer. Men härlig var den!

Nu är min bror och hans familj här så jag får sluta blogga och vara lite social. Det vill säga om jag inte hinner somna först;)

         image66


DAGBOKEN

Måste säga att det här en min absoluta favoritfilm! Den har allt, romantik, glädje, tårar och drama.  Man kan se den om och om igen. Rachel McAdam gör en grym insatts och ingen tror kan spela rollen bättre än henne. Det här är ett absolut måste! 


Känner ni igen killen? Det är han som splear Young Herkulese, Och                                        image59
visst ser han bra u på lite senare år.
En riktig heting enligt mig. Jag och S
är film tokiga så självklart var det hon                           
som presentera mig för den här.

Det är inte enbart en tjejfilm men det är
nog helt klart majoriteten av tittarna.
                                                                      


                      

YOU'VE GOT MAIL

Kom och tänka på en av mina favorit filmer, You've got mail, med Meg ryan och Tom Hanks. Dom spelar så otroligt bra i den här mysiga må-bra filmen!  Den är rolig, romantisk och mysigt helt enkelt. Och så utspelar sig det mesta på hösten, min favorit årstid.

Den handlar om en tjej som jobbar i en bokhandel som hon tagigt över efter hennes mammas död. Hon delar lägenhet med sin något tråkiga sambo, samt en e-mail flört.  Hon blir mer och mer nyfiken på mystrie man och beslutar sig för att träffa honom. Det går som det går och dom träffas inte eftersom Han är ägaren av den nya stora bok kjedjan som är påväg att köpa upp Hennes lilla bokhandel. Dom är alltså konkurrenter och hon förlorar.

Han talar inte om att han vet vem hon är eftersom han börjar gilla henne och dom fortsätter maila. Och nu har jag snart berättat hela filmen haha! men den slutar jätte bra och man blir så glad av den. Jag har en öm punkt för Meg ryan hur klyschigt det än låter så måste jag erkänna. Kan rekomendera för er som inte sett den än!

                                                                            image43


                         

IT'S ALL WORK

Idag har jag jobbat igen och det gick mkt bättre än igår! såå skönt. Träffa S en sväng efter för ett ärende hon var så snäll att följa med på. Uppskattar verkligen att ha nån som finns så nära.

Har inte så mkt skrivork nu när jag jobbar hela veckan, är så galet trött när jag kommer hem känns som hjärnan har kortslutning. Mina ögon vill bara falla ihop och somna, hela kroppen ligger ett steg efter ibland haha! Tänk er, kaan bli jobbigt efter ett tag. Fara för allmänheten.

Godnatt har jag lust att säga!

RSS 2.0