LOV OCH HÖSTVÄDER

För nu är lov igen hihi sköönt! Kommer antagligen jobba lite i véckan men de är bara kul. Gick upp för typ en halvtimme sen haha så seg! Men idag blir de film hos S med S och lite höst myys, underbart.

ROCKY, EN HUND

Åhh idag är jag hundvakt!  hihi  såå himla sööt hund, var nyss ute me honom tog en timmes lång prommenad i höstlöven och bara njöt. Det var precis lagom kallt och behövde tänka lite fritt som man gör när man promenerar. Ett bra tips för djurmänniskor som vill komma igång me träningen, Rasta hunden! haha för mig är de bara ett ytterligare plus med att skaffa hund förutom allt de andra.

Älskar hösten!   image233

Jobbade ju idag och igpr var de tänkt att bli en lugn tjejkväll me tacos och film och sluta me lite för mycket att dricka när jag kom tillbaka och TÄNKTE gå och sova haha!  Men så blev de inte...ett under att jag ens kunde vakna när klockan ringde efter två timmar..:/

Ikväll är de bio som är planerat och möjligen middag hos L, mysigt!

KANSKE EN SPIRAL??

hihi va kul de låter EN SPIRAL!? Men alltså en kopparspiral istället för p-piller, kan de va någe? Utan hormoner och sånt skit för de räcker me dom jag har haha! Nån som veeet hur de är? Är lite rädd för själva ingreppet bara har hört att de gör jääääätte ont! Och de vill jag ju inte:/ 

Idag börja jag nio och sluta 2 hihi roligt! Var med Annika och hon är jätte snälll=) Vi han klart med allt idag och lite till så de va skönt...stanna lite längre än jag behövde men de va bara kul.

Haft lite ont i magen idag oxå fast inte så mycket så att jag var tvungen och gå hem, tog en alvedon innan jag börja så de va nog smaaart ;P

image232En spiral någon??


OM OCH OM IGEN

Kan bara inte sluta titta på Djävulen bär Prada!  Den är såå bra, älskar den och alla kläder, skor och Nate, Andy's pojkvän som för övrigt har en huvudroll i Entorage om ni inte redan visste de. Sen den, jätte bra serie!


Det onda har lagt sig så äter middag hos älsklings mamma i hennes nya lägenhet, spännande och se hur allt blev efter vi hjälpte till att flytta in alla jobbiga tunga saker haha!


Förresten, jag har läst om "hårkontroll" som börjat dyka upp lite överallt, vet nån som provat om de verkligen fuknar?? Jätte nyfiuken för har problem med mina naglar som bara delar sig och skulle gärna få bli lite starkare =)


image231

PILLER OCH GONDOLEN

I morse, lr runt 11 då hehe, när jag satt och åt frukost fick jag så sjuukt ont i magen visste inte vart jag skulle ta vägen men de va de där alla vi tjejer får stå ut me en gång i månan. Men grejjen är att jag brukar inte ha sån M verk så blev lite orolig men kom på att jag ju slutat äta p-piller precis så de är nog därför. Men fick iaf gå hem från praktiken åh jag tycker faktist om att praktisera så de kändes jätte trråkigt men eftresom vi står hela dagen så gick de bara inte. Kunde inte stå rak för de gjorde så ont och jag blev tom tilllsagd att gå hem..:( ush!

Jag är hos älskling för de är mycket närmare till honom så jag inte hinner svimma på hemvägen. grrr..men imorron tar jag ipren precis när jag vaknar och sen en till lunch så jag hoppas jag mår bättre då och kan praktisera.


LONG TIME NO SEE

åh nu va de längesen jag skrev:( Sry! Men älskling började bli lite irritrerad över hur mycket jag satt framför datan haha men jag är tillbaka! I helgen skulle de ju bli lite nya grejjer på bloggen men de kommer ta lite tid..men den som väntar på någe gott! ........................( väntar alltid för länge )

I helgen har jag vart me S, vi åt middag och titta på film, super mysigt! Ätit mig mätt på godis kan man ju säga hihi. Sen har jag vart hos några andra kompisar och haft en jäätte mysigt och skön helg..ganska lugn men jga har behövt det haha!

Längtar tillpraktiken nuuu, imorron! Men bara för första veckan va bra ska man inte ta för givet att andra är det..right? Fast hoppas jag får jobba me Kristin hon är så snäll!

Thats all for now...

HAYDEN PANETTIERE

          image230

Så het! Min absoluta favorit skådespelerska. Inte bara vacker men så begåvad, hon  föddes nog för att göra de här.  Ett felfritt ansikte och talanger som får vilken tjej som helst att bli grön av avensjuka och killar att tappa hakan i marken ! Man vill bara se mer av henne och längtar tills hon gör nån långfilm. Lite senare närmare bestämt nästa år så släpper hon även ett debut album. Hon har allt! Gjorde nyligen slut med sin gamle pojkvän Stephen för den åh så  heta Milo som för övrigt medverkat i Gilmore Girls och nu i Heroes.

Här hittar du henne:
- Remember The Titan
- Ally McBeal
-Raising Helen  ( med kate Hudson )
- IsPrinsessan ( disney film )
- Heroes



Min Stjärna för dagen.

KÄNDIS BARN

har tänkt på en sak, alla kändis barn som föds nu. Ska bli kul att se dom i tonnåren och hur lika de är sina föräldrar. Hur bratiga dom kommer vara eller vilka som vill fly rampljuset? Vilka kommer få drogproblem? shopaholics? följa sina föräldrars spår? nästa paris hilton? leva på sina föräldrars förmögenhet och bara " schteka" och vilka kommer bli riktigt framgångsrika? Gifta sig ? bli fiender? mmm..nånting att se farm emot mohaha (A)


                                       image228 image229

GLAD!!

hihi ååh folk har börjat kommentera min blogg! va roligt!! antalet besökare har börjat stiga rätt bra de med, hoppas alla ni fortsätter läsa min blogg så ska jag göra de bästa jag kan med den nya designen som förhoppningsvis kommer i helgen =)

Som ni kanske märker så har inte min gästbloggare skött sig som han ska ggrrr* hihi men tycker om han iaf!

Kom nyss hem, fick sluta tidigare. Ska dusha och sen vänta på älskling och så blir de nog hemmafest!

Va gör niii ikväll??

Puss&Kram <3

ÄNTLIGEN FREDAG ........?

Jaa så var de fredag och jag jobbar till kl TIO!?? ^Måste försöka slingra mig ur de och så kanske jag får gå vid nio hihiih (A) Frågan är bara va man ska hitta på ikväll då? Kroogen..? Hemma feest...? Lr nånting annat kul! Fårse, nånting dyker ju alltid upp :)

Praktiken är inte helt hemsk faktist, känns mest kul att gå dit fast idag ska jag vara me nån annan tjej så får se hur de går  ...:/

Ha de bäääst !

Fyyy faaan

jäla skit asså trodde aldrig att jag skulle röra en blogg men nu fick jag lov att göra det har ingen aning om vad man ska skriva men jaaa någon som har lite idér ?

tror nog att jag kommer få höra ett o annt nu om att jag skrivit här men men det skiter jag i

Hores o slynes ( Hörs och Syns) mf

//gästskrivare älsklingen

GÄSTBLOGGARE

Ska snart åka till praktiken och eftersom jag inte vill lämna min käre blogg helt oskriven så har jag fixat en gäst bloggare nämligen Älsklingen! hihi fick tvinga honom lite men loovar att påmmina hononm så vi får se hur de går!
Lämna gärna lite tips till honom eftrsom han är helt ny på de här och va inte för hårda.....(A)


Igår var iaf jätte rolig! Fick jobba me en tjej som heter Kristin och hon va jätte trevligt. Tiden gick ganska snabbt och får ju middag där så de va super gott me lite potatis gratäng och lövbiff ( tror jag de vaaa??  ) och sen choklad glass med mandel flarn till efterrätt som fick bli förrätt haha! Sen kom en annan praktikant fram till mig och hon kommer från SKÅNE och man måste bara älska skånska, spec i den här branchen. Skönt och veta att jag inte är den enda utan nån clue på stället.

Lite smått orolig va älskling kommer skriva men de blir nog bra......lr inte :/ Men iaf ha en bra dag!

SRY

heej!

kl tio slutade jag idag haha! Skönt me sov morron men bloggen drabbas ganska hårt... får ha nån som bloggar åt mig kanske ...??lite FIll in bara så länge jag praktiserar.

Skriver mer imorron! Gonatt!

FRUKOST

hhihi klockan är snart 12 och jag äter frukost, men är inte försenad! örjar kl 14.00 idag men de betyder oxå att jag slutar sent :/ men de är ju en ny upplevelse...lite läskigt att ta sig hem sen bara..


 - uppdaterar ikväll när jag komer hem om hur de varit, första dan på praktiken!

KVÄLLS MYS ME TÉ

ikväll åkte jag hem till sussie och sandra där även R och S höll hus,  medans älskling åkte till sina kompisar och prata om den kommande resan............IGEN. Men tror nog vi brudar hade mycket mysigare! Först Desperate housewifes och sen den nyaste Beck, härligt! Sen kom älskling och hämta mig så nu ska vi sova, lr kanske inte ;P Har ju iaf sov morron i,orron till kl 2, har kvälls skiftet på nya praktiken så de är fan nervöst. Men förväntar mig de värsta och hoppas på de bästa!




Fortsätt kommentera = )


Gonatt!

HMM? NEANDERTALARE

Kom och tänka på idag att ebba von sydow är vääldigt lik en neandertalare om man tittar runt pannben/ögonbryn/ögong partiet. Har väl aldrig riktigt vart min fav person spec inte efter försämringen av vecko-revyn som jag ääälskade. Nu va jag kanske lite elak (A)?


image226image227

REPLY

Det finns många sidor och åsikter på den här punkten. Jag är inte emot invandringen men jag är emot rasimen och då emnar jag från båda håll. Invandrarna är precis lika mycket rasister som vi svenskar är. Jag gillar iden om att ta in nya arbetskrafter och jag är för utvecklingen men de är skillnad på arbetskraft och arbetskraft.Sossarna var inte perfekta men de är inte moderaterna heller men nånstan gör dom ju ett bra jobb eftersom många har röstat på dom. Förr var de ju så att var man inte egen företagare var man i princip sosse och hade man eget företag var man moderat. Nu röstar man inte riktigt likadant längre. Men jag tror de många stör sig på är att folk som oftast är födda i en välbergad familj och lever hyfsat oberoende av pengar, långt ifrån slummen, får bestämma över sånt dom aldrig upplevt på den nivån för att ha insikten dom behöver. Det är ju inte många som bott i förorten och har en riktig makt position i riksdagen.

Moderaterna har gjort mycket bra men de finns fortfarande många löften som fortfarande är löften. Fast så brukar det vara med de flesta partier. Jag är ingen expert men har åsikter precis som alla andra.


KL 06:45

jag är vaken, bussen går om en timme, varför är jag vaken?
hmmm.

- That's all for now.

THE KINGDOM forts.

Jag har lite frågor och fundering som jag vill att ni funderar lite på oxå..

Det här med terrorism, vissa delar i vårt avlånga land blir mindre och mindre "svenskt" och mer och mer slum. Vi placerar de flesta på samma ställe där standarn sjukner pga. de får inga bra betalda jobba, lever på bidrag och kan inte språket osv.  Vi tar in alldeles för många än va vi kan hantera och försummar folk. Istället för att hjälpa dom in i samhället får dom bidrag som VI skattebetalare står för! Hur kul känns de??

Så till poängen, de blir klara gränser var " invandrare" står i landet och vart  svenskar står. Det är klart de känner sig utsatta och men samtitigt är de många beter sig på ett sätt där vi " svenssons" kan känna att de stör samhället och inte förtjänar att vara här. Det blir en ond cirkel...och den trappas baara upp mer och mer för varje år. Vem vet hur de kommer sluta? Och hur ska vi lösa de här? Jag tycker att vi sätta en  mycket lägre gräns för hur många som får komma in per år. Och Finland tex borde höja sin gräns så de kan jämnas ut lite.

Vad tycker ni?


ALDRIG FLYTTGUBBE

Säger bara det, skulle allldrig vilja jobba som flyttgubbe! Fyyyy va jobbigt de är, och krånligt och bökigt och JOBBIGT bara. Hälpte älsklings mamma att flytta och tack för att de var 5 killar till som hjälpte för då slapp jag bära de jobiga sakerna mihihihhi (A).

PIERCINGEN

Det var nån som undra vart jag pierca mig = ) Har en blå sten i naveln som jag längtat efter sen jag va 14 - 15 men fick inte för min käre mor. När jag fråga såg konversationen ut så här ;

S - Mammmmaaaaaaa ( hund ögon ) kan jag få ta hål i naaaaveeelllnnn???'

M - Jaa men absolut!

S - VA !?? ( överlycklig ) får jag deeet??

M - jaa, så fort du fyllt 18.... ; )

S - jahaa, rolig man kan vara! grrr (  "&%#*^¨?"%& )

Kvr. MUFFEN

Jaa de är så de heter på RIKTIGT. Några nya lägenheter som ska byggas och vilket namn passar inte bättre än kvarter MUFFEn haha! Dom måste skämta tänker jag för mig själv men icke! De är ju så klockrent.

 - Så vart bor du nån stans ?

- Nej men jag bor i Muffen, nyinflyttad , får hoppas på att de inte blir fuktskador..............................................?

 Bara jag som kan misstolka det här? THINK NOT.

SMILE AND WAVE

 Varför bryr du dig om va skriver på min blogg? Skit i och läs istället. Förresten gör ju du samma sak lr hur? som du säger "PALLA" kommentera som anonym om du nu är så mogen.






Över till lite roligare saker. I lördags hade vi tjejmiddan och jag och M gjorde maten, dukade och fixa mysfaktorn så när alla kom var de bara att öppna vin flaskorna och börja kvällen. J hade med sig singstar och gitarr hero. Hade en super kul kväll och en massa skratt plus lite gamla minnen. Maten som blev taco kunde inte blivit bättre men eftersom J och J ( de andra fick inte så mycket chips men mer mat ) hade kommit lite tidigare och tillsammans slukat tortilla chipsen ( jag och M  åt nog lite oxå ) så blev de lite mat över men skit samma för kvällen blev otroligt lyckad!!

Sen igår va jag och älskling på taxinge slott och fikade. Dom hade inrett så fint med massa löv och pumpor som låg på bordet. Sen åkte vi direkt hem för att hämta hans bror och vidare till M som nyss fyllt år och tagigt körkoret. Där hade dom tänt en brasa och kunde nog setat där hela kvällen tillsammasn me allihopa.  Och efetr det åkte vi till älsklings kusiner där T fyllde år så vi åt middag ( världens godaste lasagne ) sen när efterätten kom fanns de inte mycket plats kvar så fick hoppa den haha! Så direkt efter de åkte vi till bion för att möta alla andra och se The kingdom, sjukt bra film!

Så allt som allt blev de en rolig helg med bara en massa vänner och bekanta, kunde inte må bättre!

FÖR SÅ ÄR DET.

Ok ska vi tala om att VÄXA UPP`? Har man växt upp som du tycker att alla ska eftrsom bara Du" gjort det" . Då ska man kunna inse när man själv gjort någe fel och bidragit till ett bråk eller tjafs. Och kunna erkänna det inför andra.  Men enligt dig är de aldrig Dig de är fel bara andra. Folk skulle bara veta allt skit du säger. Du kan vända alla emot mig och göra va fan du vill men DET bevisar bara hur sjukt omogen du är egentligen.

Och du tycker de är ok att du får säga precis va fan du vill men ingen annan för då blir det ett jävla liv.
 
Och du tycker jag är bra på att bli av me kompisar? MM men dina " vänner" är mer rädda för att säga vad dom tycker till dig för du blir så jävla lätt irriterad och dryg, fast är de vad du kallar vänner så SYND för dig. Jag har kompisar som inte är rädda för att säga vad dom tycker och DET ÄR ÄKTA vänskap som håller år efter ååår och som man säga saker till utan att dom vänder ryggen på två sekunder. Jag orkar inte slösa tid på falska människor som inte " växt upp" när de finns riktigt underbara människor som  man kan lita på i alla väder. Dom betyder 1000 ggr mer än några ögontjänare nånsin kommer göra.
 
An inconvenient truth ; )

POWERWALK oc KAFFE

I onsdags skulle alla killar samlas igen och disskutera alpen resan, så jag och L tog en behövlig powerwalk. Det va ganska kyligt men såå skönt! Och L förstår alltid mina problem och kan även säga till när jag är den som har fel. Efter att ha pratat me dig kändes allt såå mycket bättre, tack! Sen när vi kom tillbaka satt killarna fortfarande och prata medans vi gjorde lite kaffe och titta på greys anatomy, myysigt!

Hoppas du vet att jag verkligen uppskattar dig som kompis, glad att vi träffast:)

Nu sitter jag mest och väntar på att bussem ska gå. Ska möta Frank ( inte hennes riktiga namn ) vid skanstull för att kolla piercingen, de är två veckors kollen. Sen åker vi till skolan för att dekorera tarten vi gjorde igår och provsmaka mmm!

SAM PROV OCH EN HÄRLIG DAG

Så imorron är det ganska stort prov på idiologier, whoho! haha inte riktigt så kul men måste.

Kände bara en sån lättnad idag. och naturkunskapen gick jätte bra. På bild lektionen fick vi hålla på me lera och blev ganska nöjd med min skål, men lilla Lotta tappa tålamodet haha sötis.

På vägen hem gick jag förbi M i gallerian och köpte en latte + en super god brownie! Vi prata lite om vilke helg som passa bäst för middan. Sen tyckte jag att hon måste se The holiday som hon tydligen har missat ( ??????? ) och vem borde hon titta på den med än mig hihi (A) Så vi bestämde att höras lite senare i veckan och stämma träff med en stor godispåse och höst mys. De påminde mig att jag måste höra me J när hon är ledig och vad hon tyckte om mitt  och M's middags förslag. Sen får hon ringa E och så frå hon ring J osv, haha är man lat så är man.

Jobbar dock i helgen:( men de löser sig!

Ska väl börja plugga snart.................................blää(A)

TURKISKT YOUGHURT ME HONUNG

de är mitt mellan mål, sååå himla gott! har skrivit om de förr men måste bara påmmina lite.

Idag hade vi iaf mousstårtor på schemat och de mycket enklare än va man kan tro men man måste göra de på ett spec sätt så vem som helst skulle inte klara av de........skulle jag vilja tro efetrsom jag faktist går en utbildning för detta haha. Men de var kul teorin va lika tråkiga som vanligt, plus att vi bestämde datum för det " stora" provet som kommer bli efter lovet.

THE TONIGHTSHOW

Heej

ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men de lutar mot en ute kväll med M och hennes killes kompisar, men vart vet jag inte riktigt. Lika party sugen idag efter en skön och välbheövd tupplur.

Brunchen med M va super mysig! Vi prata om allt möjligt och kom på en framtida affärsplan....spännande. Vi fick lufta ur oss om de problem vi gått och tänkt på så de kändes jätte skönt! Vi har bestämt oss för att inte fika på samma ställe nästa gång, utan ska utforska sthlm lite och luska fram de bästa ställen.

Ska ta och ringa M nu och se vad dom styrt upp för nånting:)


DAGEN EFTER MED M.

Ska iväg nu och möta M, lite dagen efter fika eller brunch och kanske planera kommande utekväll och middag?
Vi har pratat och omplanerat den här fikan i ett par veckor nu men idag blir de av och kunde inte vart en bättre dag!

Ska nog äta en god sallad och en stor kopp kaffe ( jaaa jag behöver de baaaad hahah ) .....................................


FÖRFEST,PARTY OCH BERZELI

Vet ej hur man stavar det men iaf (A)

Ni udrar nog hur sjuk jag egentligen vart i veckan men jag kände mig " pigg " are på länge och efter sutti hemma i tre dagar kände jag att utgång var de absoluta rätta.............................typ -

Men de börja me förkrök hos B som fyllde år, grattis! Och redan där var de sjuk skön stämmning och bara härliga människor! Så lite asti, öl och tilltaggning senare drar vi in ( ca 25 - 30 pers ) för att göra stan osäker.  Dom jag går med, bla min bror är så klart sist in för man måste ju såklart vänta på alla. Sen kom den stora frågan " vart ska vi?? ". Och de blev nuvarande candy. Helt OK ställe, lite trångt kanske men de är ju bara mys poäng.

Tror inte jag stog still eller satt ner nån gång haha! Hade så sjukt kul och dansa av mig en aning. Var jätte jätte kul och träffa lite äldre kompisar som jag gått med från 2 - 6. Och massa nytt såklart!

Precis vad jag behövde!

Älskar att festa me de här människorna, dom är så lätta att prata med och bara sjuuuukt roliga!! Tro de eller ej men tycker bara de är exrta kul att de va min bror jag hänge på. Han har koll på mig och ingen gör de bättre<3

Kan bara beskriva kvällen som BÄST, och lite till.

Men gör man någe sånt här inte helt frisk får man konsekvenser och min hals idag känns INTE 100%....men de var de absolut värt!

THE HOLIDAY

The Holiday:

Amanda, en ung framgångsrik egen företagare. Får reda på att henne pojkvän vart otrogen och gör slut. Helt oförmögen att gråta kommer hon på idén att åka bort. Då stöter hon på husbyte med en tjej i England. Där hon oväntat och ofrivilligt träffar sin stora kärlek.

Iris: Ett brustet hjärta efter nyheten om att hennes ex ska gifta sig med en av hennes kollega och ett oväntat e-mail om husbytet hon lagt upp sitt hus till.  Möter hon en helt ny värld med helt nya människor och upplevelser.

För två veckor byter dom liv och umgängeskrets. Ingen förväntar sig den förändring som börjar krypa fram när båda möter nya män.



Filmens betyg : ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Och ett plus i kanten för hetingen Jude Law.

Åh va jag älskade den här filmen! Så mysig och man lever sig in på nått sätt. Omgivningarna i Surry är helt underbara och får en att längta till jul. Vem sa att engelsmän är fula?



                                           image225   

DAG TRE

fortfarande sjuk....längsen jag var sjuk så här läge faktist. Men just idag har jag faktist ingen lust att gå till skolan heller och de är inte pga DET. Men har kommit på att jag är nog fan överkänslig, kan vara lite för jag slutat äta mina p-piller men ivanliga fall är de nog så oxå. Jag är en sån som kan ta åt mig av allt i princip! Och varför ska man göra de? ingen aning men tar man saker för personligt blir de så.

Om en person är dum så den bara de för JAG uppfattar den dum, man borde inte stanna upp och reflektera över sånna tråkiga saker. Man borde lägga mer energi på de som är kul och gör en glad. Så jag har gjort ett löfte att sluta vara så himla känslig för de tjänar inget till. Finns nog ingen som gråter så lätt som jag haha! ak vara till en film eller en artikel eller att nån är snäll, eller dum. Och de är utmattande. SO NO MORE.

Man kan inte leva sitt liv depending on others to make you happy. För ibland finns dom inte där och vadå? ska man vara ledsen varje gång? Nej verkligen inte! Men man måste kunna låta nån göra en glad och bli glad för de små sakerna.

Tack M för att du fick mig inse de...jag behövde lite insikt.

FORTFARANDE SJUK

Jag var helt inställd på att gå till skolan, göra provet, och va frisk! Men neeej inte då, coh nu har man rest! men spelar ingen roll hur jag mår imorron för tänker gå, även fast de är fredag och göra SV B provet.

Gaaahhh jag blir så trött på människor som bara förväntar sig en massa saker av andra och lever man inte upp till deras "krav" är man körd! Ena dagen kan de vara jätte bra och andra så är nånting "fel". Jag kan erkännam mina misstag men tänker inte ursäkta mig för den jag är. Om andra inte kan göra samma sak har dom ingen rätt att klaga heller. För ingen är perfekt och vissa måste inse att de inte heller är det.

Hoppas iaf att jag hinner bli frisk till helgen, för dansa&parta står på menyn och de är precis vad jag behöver.

I WAS WRONG

hade fel, åkte till skolan för att hämta en bok till provet imorron, om jag nu orkar plugga såklart :/ Men kom hem igen och tog tempen och den visa på 38.5 och hoppas hoppas de går över till imorron.. blir alltid sjuk när jag inte vill vara sjuk. För erkänner att ibland skulle de va skönt att bli lite små sjuk bara så man får va hemma och slöa lite (A)

orkar inte sitta vid datan längre, skulle bara skriva ut lite instuderings frågor. Ska hoppa i säng me lite té nu.

SJUK :(

Jahapp, så kom den till slut! Har haft den förkylningen på gång länge nu och så vaknar ja i morse av att min hals och mitt huvud gjorde dunder ont. Och jag har ett viktigt prov imorron, vill inte missa och få rest!
Så har inget val än att stanna hemma idag så jag förhoppningsvis kan gå imorron...för de måste jag - vi har ju choklad på bageri lektionen och de är ju så roligt : ) Hatar hatar hatar att vara förkyld! Hade vart bättre me en rejäl feber för då kan man ta en alvedon och så är den borta typ...fast måste säga att jag har svårt för piller, tar de gärna inte om jag ABSOLUT inte är påväg att svimma lr nått hihi (A).

ALL GROWN UP...

det är sjukt hur tiden går fort! Nyss var det år 2000 och tänker man tillbaka så är de ju 7 ÅR sen!! Helt galet! Vad har hänt, tiden går sååå fort. Gymnasiet är inne på sista året och sen?? JOBBA?? redan?? Herregud är jag redo att börja jobba nånstans i flerraaaa år?  Jag var ju 7 nyss och började skolan haha!

Lite ångest kan jag ju säga men de ordnar sig!

BORED OUT MY MIND

Idag började och slutade skoldagen men naturkunskap. Och imorse var de inte spec motivireande att gå upp tidigt och åka lååång låångt till skolan för en lektion! Tar längre tid att ta sig dit och hem igen än själva lektions tiden. Men jag gjorde det iaf! Så duktig är jag haha

På fredag skulle M och A komma på middag men de avboka, nånting kom upp..lite tråkigt. Hade sett fram emot och bjuda dom på min super goda vitchoklad pannacotta och hallon. Men de får bli en annan gång! Finns säker nån fest jag kan roa mig med...fick nyligen ett sms av S och han tyckte jag skulle tvinga min bror att ta med mig på fest nästa gång och vad är bättre än fredag?

Har piercat naveln oxå! M följde med och fick se en smått hysterisk Sofie när klockan närmade sig dax att göra HÅL i min navel som redan är ett HÅL....Fast de gick så bra så. Har alltid vela göra de och nu när jag är 18år så fick de bli så, hur fjortis de än är! För de beror ju oxå på personen....

I helgen blir de utgång! Lite middag och förkrök på de och de är som upplagt för en rolig kväll mitt i helgen. Längtar!

Idag är det blekning av utväxt och klippning på " att göra listan". Håller på att bestämma mig om jag vill bli brun igen eller låta de va blont....To be continued.................................

Det va allt för nu!


RSS 2.0