SO TIRED

Är så grymt trött, men vill inte somna för då kmr jag inte kunna sova inatt. Så jag tänkte sitta här vid datan lite och göra den sällskap. Vad gör en mer pigg än lite surfing haha! vilket jag skriver med lite ironi.

Det är helt sjukt hur fort sommaren har gått. Hade hoppats på bättre väder men efter förra året tyckte väl väder gudarna att vo blev bortskämda och klaga lite för mkt kanske? Jag som hade planerat att ligga i solen och steka, få en fin bränna lagom till skolan och bara ha det allmänt sommrigt. Med en drink i handen såklart!

Och jag hade planerat en hel del  mer glassätande. Några st har de väl blivt;) men långt ifrån så många jag hade fantiserat om. Hade tänk varva GB's glass sortimen MINST två ggr! men icke...
  
         image42

STADS PROMENAD

Åh äntligen hemma! Börja jobba vid sex och efter jag slutat mötte jag upp med S runt 11 för lunch och eftermiddags shopping. Vädret var väl helt ok, men skulle velat haft en moln fri himmel för en gångs skull.

Vi gick runt i stan lite för att spana in det perfekta lunchstället, efter mycket om och men beslöt vi oss för sandy's på stureplan. Jag tog en tonfisk wrap, mums! Mycket skratt blev det och efter vi låtit maten smälta lite gick vi vidare till sturegallerian. Tog en sväng in på MQ där dom hade super rea. Hitta faktist inget spec kul, lite chockad I must say.

Lite smått besviken, men med mina underkläds fynd i ena påsen så var jag nöjd allafall. S hittade inget kul hon heller, ännu mer chockad haha!

Vi strosa runt i stan ett tag, och letade efter en jätte söt klänning S ville ha i svart men hon hittade bara grått.Så ibland får man nöja sig med det man har och se det positiva med saken.

En hel del motion har jag nog fått idag, välbehövt! Idag var en såndär skön dag och jag har bara njutit av det trevliga sällskapet, tack så jätte mycket gumman!  ♥

Nej nu måste jag gå och vila mina stackars små fötter, dom förtjänar det!   image36

MIN HALVA

Hitta en så söt bild på min bror!
haha var tvungen att dela mig med. 

     

BEFORE AND AFTER

Hitta lite gamla bilder som jag gjorde om lite, måste ju börja nånstan så man inte förstör en fin bild haha!
vad tycker ni? är faktist brunett på ena hihi. Och var ju bara tvungen att visa min fina kissemiss!

                       


AND CHEESE

Tänkte visa lite bilder på mina nära och kära efter ett tips.
Ni får ursäkta kvalitén.

Min underbara pojkvän, som jag tycker om såå mycket!


En av mina bästa kompisar M.Sotare.


Min nog allra bästa kill kompis, hans bästa bild.


Min kära tvillingbror. Så otroligt lik mig? (till vänster)



Kommer fler bilder lite senare, ska ha en insamling först. To be continued.

JUST FOR YOU

Efter mitt förra inlägg så vill jag änga det här till att tacka några av mina bästa vänner M och S.

M är en av mina absolut äldsta kompisar och vi bor lång ifrån varandra men när vi väl träffas så är det som ingen tid har passert. Jag kan alltid ringa och ibland räcker det med att bara tänka på hur mycket hon betyder för mig så blir jag lugn. Det kommer bara goda råd och vilja från henne. Tack ♥

S och jag har mycket historia i vårt bagage. Vi har bråkat och blivit sams. Vi har glidit isär och hittat varandra igen. Vi har skrattat och ätit en hel det godis ihop. Hon förstår som ingen annan. Och ibland händer det att tiden går emellan våra möten men jag vet alltid att hon finns där. Och även Du betyder massor massor. Glöm aldrig bort det.

image16

DO'NT FAKE THAT SMILE BABE

Jag läste om en grupp som ska startas för tjejer med problem, i princip. Det den beskrev är att idag känner sig allt fler tjejer ensamma och mer press än någonsin förut. Allt fler blrjar känna ångest och deprisson om man inte presterar som alla andra förväntar sig. Man ska ha den dyraste outfiten, bästa sociala kontakter, gå på de bästa klubbar, känna alla som är nånting och samtidgt ha de högsta betygen.

Det blir allt svårare att hitta riktiga och ärliga kompisar. Tjejkompisar börjar mer och mer likna assecoarer och nånting man har vid sin sida för att se så populär ut som möjligt. De är super kul att ha när man festar och shoppar men när man sen får problem och behöver prata så har dom pllötsligt inte tid.

En efter en så klonas vi tjejer till den populäraste bratsen och det ända som skiljer oss åt är vem som har dyrast skor.

Alla tidningar säger åt oss att gå ner i vikt, köp det här och köp det! köp köp köp! se ut såhär, gör såhär, gå såhär,  prata så här, ha sex såhär, ät såhär! Det finns nog en tidning för varje aspekt i vårt liv som berättar precis vad som är fel med det och hur man "rättar" till det.

Vi låter andra styra våra liv nu mera. Det vi bryr oss om mest är vad alla tycker och hur dom gör. När blev det omodernt att sticka ut och vara orginell? När började vi känna ett behov av att se och gå som alla andar? Är det så att vi skäms för orginalet så vi måste täcka över det med saker och smink som bara definieras som en sak, YTLIGT? 

Vi bygger våra liv på att andra ska se en perfekt yta av märkes kläder och dyra skor. Det har blivit omänskligt att ha fel. Och det, Enligt Mig, är det som gör oss speciella och Verkligen skiller oss åt. Visst, alla kan följa modet och ha perfekt hår med lite hjälp, men det är våra brister som verkligen visar vilka vi är. Alla kan fejka en "Bra sida", men inte täcka över våran själ.

Jag tror det är därför vi tjejer har så svårt att hitta riktiga kompisar, vi visar aldrig vår riktiga personlighet. Mer oroliga att den inte duger än att kunna komma nån nära. Hur ska man då lära känna varandra och lita på sin kompis. När allt är ett spel och en fasad.

Sen finns det ju dom underbara människor som inte ursäktar sig själva när dom gör fel utan försöker helt enkel göra det rätt igen. Människor som accepterar andra som inte är perfekta och tycker om precis lika mycket iaf. Sånna man kan prata med om allt och ingenting, sånna man bara kan sitta tyst med utan att det blir pinsamt. Sånna som är ÄKTA. Men även dom är inte perfekta heller, och det är Helt OK.

image13      

Så i slutendan vill vi bara bli omtycka.
Är det så fel?

Hemma

Såå nu är jag hemma igen, Älskling år påväg till fjällen för lilte cross åkning. Jag ska passa på att spendera lite skön tid på landet och bli brun. Förhoppningsvis träffa M och lite andra kompisar.

Efter en kväll med supergod pasta sallad á la Moi et M och hitta nemo samt filmen the number 23 så kändes det inge kul att älskling åker bort idag. Meen va ska man göra? jag får leka med R när jag kommer ut till landet så mig går det ingen nöd på. Ska bli kul faktist, har inte träffat honom på ett tag. Fårse vad vi hittar på;)

Nu ska jag gå och lacka mina naglar så hörs vi sen. Pussen!

image11

I Dare you!


Min kära kompis S tyckte jag skulle lära mig nåntning om mig själv, eller? så jag antar hennes utmaning att komma på 6 lite smått underliga saker man gör, utan att tänka på! Och den första plus den sista hade jag själv velat lägga till på listan men får komma på någonting annat.

♥ Jag får ont i huvudet  när det är regn pågång.
♥ Jag nynnar och låter när jag äter god mat.
♥ Jag blir sömning så fort jag sätter mig i en bil.
♥ Jag kan inte sitta still eller vara tyst när jag hör en MJ låt.
♥  Jag blir alltid glad av choklad.

Sådär, det tog ett tag men fick till det tillslut iaf. En kul grejj att göra såhär på regninga dagar. Tack S, det var väldigt lärorikt faktist.
                                                                      image10




Godmorgon!

Efter att vi ätit så begav vi oss ut till vattnet för lite vattenskoter, och efter nån timmes åkning så börja de spöregna och då menar jag verkligen spöregna! så det var bara upp på släpet och åka hem.

Väl hemma efter en sväng på ikea (köpte massor med fina ljus,ett med choklad doft) och ica så tänkte vi ta en tupplur innan vi börja med maten. Lite små förvirrad vaknar jag till och tittar ut, så är de mörkt! och jag trode nån ställt om klockan fel för den stod på halv elva.Mysigt iaf! Våra kompisar var nästan påvåg att efterlysa oss eftersom ingen av oss svarade på mobilen haha.


Och nu har vi börjat med maten och ska strx trycka på en film. Vet ej hur det här kommer gå när jag ska jobba imorgon kl 07.00. Spännande att se.

Gonatt!

Ex.IT!

Ex, nåtning man sätter framför ett ord som representerar att nånting "har varit", så hur svårt är det? Ett väldigt känsligt ord när de kommer till förhållande, och jag tror det flesta har upplevt detta. Sen finns de ju två sidor till allting.

Ena sidan: Ett ex man har kontakt med som numera är en godvän, man vill hålla kontakten eftersom person betyder mycket och aka. han/hon inte kan komma över sitt förflutna.

Andra sidan: Varför ha det förflutna i nuet, han/hon bettede sig illa och förtjänar inte ens uppmäsrksamhet.

I mitt första förhållande fanns de inga ex med i bilden vilket var otroligt skönt som jag fått upptäcka i mitt nuvarande förhållande där det finns två st. Och hur kul är det? Vem vill bli påmind om en älsklings tidigare förhållande. Och hur kommer det sig att man nedvärderar sig själv i jämförhet med dom? Är tjejen inte ful fet och kort, betyder det att vi är dömda att höja dom till skyarna medans vi själva får komplex för allt och ingenting helt plötsligt?

Det man inte tänker på är att hade jag sett ut som henne, gått som henne och pratat som henne så hade vi antagligen inte vart tillsamans? Varför vill jag då ändra på mig så fort hon dyker upp i huvudet? Jag kan inte hjälpa att tycka så här när det man läser i tidningar att man måste gå ner i vikt, ha den rätta väskan, skorna och outfiten, Missförstå mig inte, jag älskar modetidingar! men de är klart vi påverkas, och inte alltid till det bättre.

Så hur ska man vara? Rätt svar enligt mig är som man trivs bäst. Varken mer eller mindre för den kille som stannar, vill inte någon annan utan just dig!       Tänk på det....
image7

Sol och Regn.

ååh ibland blir man bara så trött på det svenska sommrarna. Förra året var de hur bra som helst och bara någon enstaka regndag. Men jag måste erkänna att de är himla mys med regninga dagar och smattrande mot fönstren, Det är det här fram och tillbaka hela tiden som gör mig galen!

Men nu ska vi inte klaga, fick en underbar soldag me S vid havet och båtarna. Hon var ju såklart först i men efter lite eftertanke så blev de en simtur iaf. Och blåste gjorde det! men jag anar en liten bränna, så jag är supernöjd.Vi hade med oss lite picknick i form av pannkakor med grädde och sylt, mysigt!

Så idag, efter jobbet var de planerat stadspromenad med lunch och en tur till Tallship nere vid skeppsbron, men "do to" regn och mörka moln så kändes pannkaks fest hemma lite mer lockande. Min älskling är mästerkocken av oss så han får sköta stekandet medans jag passar på och bloggar. * 

                                                                 image5

At last!

Nu har jag äntligen skaffat en blogg! Trodde aldrig jag skulle börja med det här, men det verkar kul så jag ger det ett försök!

Kanske ska säga Hej, och berätta lite om mig själv. Jag är 18 år och utbildar mig till konditor. Jag älskar min pojkvän och mina vänner, sen är sol heller aldrig fel! Är oftast en pratsam sak och tycker om att träffa nytt folk.

Hanie, de första ordet i mitt namn är ett smeknamn at en kompis i kanada som är en blandning av mina absoluta favorit artister och mitt eget namn, så klura på den ni;) Och de uttalas " Honey" .

Min helt otroligt fina header är gjord av en av mina bästaste och sötaste kompisar , Sandra som jag har länk till på sidan om ni vill spana in henne händelserika blogg!

Ush va långt de här blev men de kmr mer sen. Finns ju inte så mkt annat att göra på en sån här regning dag.

Det var nog allt för nu, Ha de bäst ♦                                     


                image3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0