LINDSAY LOHAN




                                                  image134

I hennes debut film som tonåring " Freaky Friday" så hade hon visserligen lagt på sig lite men hon hade " det " på alla rätt ställen! Hur fina kurvor som helst och fanns nog inte en enda kille i biosalongen som INTE tänkte på henne naken. Och det fanns nog inte en tjej som INTE ville ha hennes röda fina lockar och former.

Hon blev en prakt exemplar på hur en sund och normal kropp borde se ut i verkligheten och hon var inte bara en till äter-aldrig-nära-anorexia skådisen. Hennes eldiga hårfärg var minst sagt banbrytande från alla platina blondiner som bara vill se ut som alla andra och inte ¨ha nån personlighet.

Men efter ett tag föll även Lindsay för den hårda pressen i Barbielande aka Hollywood. Folk började prata om att hon hade ätstörning vilket var ganska logiskt med tanken på hennes viktras och beniga kropp. Jag tror personligen att det hade mycket och göra med hennes pappa och föräldrars skillsmässa Samtidigt som hon inte ens blivit vuxen men lever i en minst sagt onormal miljö med krav som är omänskliga. Hennes karriär är på topp och jag tror inte hon kan hantera allt som krävs, efetrsom när man är i den här åldern vill man ju festa och ha kul oxå. Man är inte redo för allt för mycket ansvar. Och med tillgång till alla V.I.P rum i hela Hollywood så kan det lätt gå över styr, sen är det nog lätt att hamna med fel folk och Teenage SuperStars är ju kända för att festa och hamna i trubel. 


                  

image139

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0