Let's talk about sex baby


image146



Tittade på "the war at home" där dottern Hilary berrat för sin pappa att hon förlorade sin oskuld för nån månad sen. Som ni kan tänka er så tar han det mindre bra och kan inte ens titta på henne. Men on the other hand så var hon ju nästan 18 och i ett förhållande, så de kunde vart värre! Första gången borde vara nånting minnesvärt, kanske för att det var såå ortoligt dåligt och inte som man förväntat sig, lr kanske för de var precis så bra som det kunde bli och man skulle inte velat byta med nån i världen.

Jag har en teori, och den lyder såhär: Om man förlorar oskulden men nån som man inte är kär i och inte har ett förhållande med MEN man är nykter och helt medveten om villkoren så tycker jag inte att de gör nånting. För när man väl gör det för första gången med den man faktist ÄLSKAR så kommer det vara tusen ggr bättre och skönare efersom man " övat" innan.

Första gången betyder olika för alla och har olika värden. Men det blir ju inte alltid som man tänkt sig, på gott och ont. Vi flickor drömer ju om att den rätta killen ska " storme me off my feet " och allt ska vara perfekt med ljus och musik och rosblad och söta små underkläder. Det hade vart en möjlighet om vi bodde i Dreamworld. En realitycheck nån kåtbock och lite nyfikenhet senare så händer det förr eller senare. Jag dömer ingen, kan bara tala för mig själv men jag tror att de bästa sexet har man efter man " övat " några gånger och tjejr gillar att öva lika mycket som killar och inget fel i det.

Det hemska är att när tjejer tar för sig sexuellt med fler än en kille "(singel tjejr såklart) så är det FEL och folk pratar bakom hennes rygg. Men om en kille däremot har sex med fler än en ( inte alltid singel....?) så får han nästan ett diplom för det och folk ( KILLAR = folk) ser upp till den personen?  Sad but True, det var inte längesen kvinnor började ha sex som killar. Med det menar jag  meningslöst sex. Man raggar upp nån, får sina behov tillfredsställda och sen drar man.

Tjejer förväntas ofta ha en massa känslor för VARJE kille man ligger med  men ibland kan de vara så att de enda känslorna ör Lust. Vilket chockar de flesta. Newsflash för de flesta men de är bara gilla läget och skäms inte för att vilja samma saker som killar. 

                              


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0