GIRLS GIRLS GIRLS.

Vissa har hög stress tröskel men jag har ganska så låg med grund för några saker förra året. Men blir stressen för hög, mest pga av tankar och saker att göra så kan allt kännas hopplöst och de kan hända flera gånger per dag eller ibland aldrig. Men när jag känner panik och stress så kan En enda sak få allt att försvinna. Det kan vara en tanke, en låt eller bara att ringa en kompis. Men samtidigt finns de så mycket som får en lite ledsen och nere och sätter igång tankar. Och de är tjejer. Tjejer kan vara såå elaka och ytliga och bara jiobbiga. Så har man vänner som är riktigt ska man hålla hårt i dom, gör man det blir det lättare att inte ta åt sig av andra människors problem och dåliga dagar.

Efter att umgåts och umgår med en massa killar så märker jag bara hur mycket enklare, roligare och ärligare de är! Tjejer kan vara så petiga, långsinta, avensjuka, nedlåtande och energi krävande att umgås med! Jag vet att alla vi brudar tänkt denna tanken. Men klart tjejkompisar kan vara såå roliga, sköna, förstående och massa positiva saker. Och de som kan förlåta på riktigt ( vilket inte många alls ens kan stava ) är den bästa sorten, eftersom alla gör misstag och har svackor. Finns den vännen kvar efter det så vet man att de är riktig vänskap.

En del verkar glömma att även de inte är perfekta och tycker bara att alla andra ska rätta sig och man själv inte bär skulden för någe större "fel".


Jag har flera nära kompisar och sånna man kan lita på när de blir jobbigt. Men jag har bara en som accepterar mig och alla mina skavanker utan att döma. det är ovärdeligt! Finns Ingen jag saknar och uppskattar eller får mig att dra på mungiporna så mycket som hon. Önskar att vi bodde närmare, men de får blir senare i livet. Hittils har vi hållt ihop ( med alllllllla våra olikheter ) sen barnsben. Och ni kan nog inte hitta mer olika personligheter men de funkar!

Och en sak till. Killar är aldrig så falska som tjejer är, aldrig på samma sätt.

Hahah lite negativt inlägg men jag älskar mina brudar såklart oxå!


Kommentarer
Postat av: Moa

ja men ska vi säga fredag då? :D
var? när? hur?
PUSSEN

2007-09-25 @ 16:12:36
URL: http://gunke.blogg.se
Postat av: Sandra

Nu har jag lagt upp min oufit från dagen :)

2007-09-25 @ 17:42:17
URL: http://sandrakarolina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0